Pulsar NS 125 vs TVS Raider

Daha fazla  
Merhaba hocam simdi ben ehliyeti aldım 2 3 hafta oldu motorlara bakıyorum. Önce TVS Raider karar vermiştim sonra Pulsar ns 125 dedim. Kararsızdım. Şu an TVS Raider 90 100k arasında Pulsar ns 125 cbs çıktı 130k ama kötü diyorlar. Eski kasası da 145k olmuş sizde değer mi Pulsar almaya? Yüksek ihtimal aldıktan 8 ay sonra ya da 1 yıl sonra satıp yükselteceğim. Cbs ve ABS arasında da tek fark fren sistemi bilen varsa cbs iyi ya da kötü diyen ya da TVS al geç diyen yazarsanız sevinirim.

Racing seviyorsanız RKS SRK 125R öneririm blok tibi eski kasa CBR125R ile aynı tipde kendimde onu kullanıyorum fren sistemş olarak herkes ilk başlangıç için ABS önerir ama cbs de gayet iyi iş görüyor fabrika lastikleriyle beni tatmin etti açıkçası.

Tvs Raider'ın özellikle ön freninden memnun olduğum söylenemez. Fren yapmayı bilmek lazım ya da frenlerin kötü olduğunu bilerek kullanmak lazım, bence 1 sene idare edilir. Benim aldığım bayi de zaten CBS sistemini hiç ayarlanmadan vermiş ve frenler daha da kötüydü ama uzun süre kullandım en sonunda ufak bir kaza sonrasında frenleri gözden geçirirken fark ettik ayar çektik, şu an daha iyi. Hoş motosiklet.

CBS olana 130 bin TL verilmez. QJ SRK125S alırdım ben olsam ona 130 bin TL vereceğime.

ns125 2. el 2000-3000 kilometredeki motorların piyasası 100k civarı 2. el almanı öneririm

pulsar ns 125 e karar verdim umarım pişman olmam 2ci el alma sansım yok zaten sıfır alıcam taksitle alıcağım için ve parça sorunu ve kaliteye baktığımda pulsar iyi gibi

pulsar ns 125 e karar verdim umarım pişman olmam 2ci el alma sansım yok zaten sıfır alıcam taksitle alıcağım için ve parça sorunu ve kaliteye baktığımda pulsar iyi gibi
ns125den pişman olmazsın ama sıfır konusunda çok üstüne para koyuyorlar taksitle 110bin peşinat 30.000 6 ay taksit toplam ödemesi 180.000 civarı oluyor bunu 2. el de satarken de satabileceğin para maks 100.000

ns125den pişman olmazsın ama sıfır konusunda çok üstüne para koyuyorlar taksitle 110bin peşinat 30.000 6 ay taksit toplam ödemesi 180.000 civarı oluyor bunu 2. el de satarken de satabileceğin para maks 100.000
evet bende konuştum bayiden motoru plaka falan mtv sigorta hepsiyle 180k civarına geliyor motor ama 45k nakit verip taksit yaparsak öyle oluyor biraz daha fazla verirsem biraz daha uyguna gelcek 1 yılda kesin binicem motora bir kaza falan olmazsa 1 yıl içinde de zam falan geldi derken çok zararına satmamayı umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…