Pulsar NS 200 UG 2 nasıldır?

Hasan kamil

Decapat
Yer
samsun
Daha fazla  
Meslek
Opet Pompa Görevlisi
İnternetde çok saçma sapan yorumlar var. Pulsar hakkında özellikle ekuralkan sitesinin kötü olduğu söyleniyor. Motoru nasip olursa 1 ay sonra oradan almayı planlıyorum. Sizce bir sorun olur mu?

%50 peşin kalanı 12 taksit ile.

Hocam e-kuralkan kötü bir site ve hevesinizi kırmak istemiyorum ama internetten senetlendirme olayı saçma bir olay ve 12 taksit yaparak muhtemelen motor kadar bir parayı daha taksitlendirmiş olacaksınız. Yarı yarıya olan paranızla daha mantıklı bir seçim yapabilirsiniz veya bayiden kredi kartına taksitlendirebilirsiniz

Vade farkı yok %50'sini peşin vereceğim kalanı 12 taksit.

İnternetde çok saçma sapan yorumlar var. Pulsar hakkında özellikle ekuralkan sitesinin kötü olduğu söyleniyor. Motoru nasip olursa 1 ay sonra oradan almayı planlıyorum. Sizce bir sorun olur mu?

Motor güzel blok sağlam kullanıma bağlı olarak sorunlar çıkabilir. Ben şu anlık memnunum %80 şehir içi gerisi şehir dışı olarak kullanıyorum. Kuralkan'a siparişi verdim ertesi gün motoru gönderdiler. 1-2 gün içerisinde bulundugum şehre en yakın olan servise teslim edildi. Ufak bir bilgiden sonra teslim alıp yola çıktım. Sigorta kestirdim sonra plaka çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…