Pulsar RS200 alınır mı?

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, motor alma arayışındayım bu yaz Allah kısmet ederse 250 SR veya RS200 almayı düşünüyorum. İkisinin arasında gidip geliyorum ikisi de F/P bütçe dostu diyebiliriz fakat yine de sizlerin görüşünü almak isterim. Bu arada İstanbul da yaşıyorum ve şehir dışına çok sık çıkan birisiyim o yüzden önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.

Şehir dışına çıkıyorsan Rs200’den ziyade Dominar 250 öneririm. Oturma pozisyonu daha rahat, uzun yol için daha uygun. Biraz ağır bir motor ve bu ağırlık uzun yolda denge olarak dönüyor. Hatta bütçe müsaitse Dominar 400 bile olur. 200cc motor sık sık şehir dışı yapan birisi için diğerlerinin yanında mantıksız kalıyor.

Merhaba, motor alma arayışındayım bu yaz Allah kısmet ederse 250 sr veya RS200 almayı düşünüyorum. İkisinin arasında gidip geliyorum ikisi de F/P bütçe dostu diyebiliriz fakat yine de sizlerin görüşünü almak isterim. Bu arada İstanbul da yaşıyorum ve şehir dışına çok sık çıkan birisiyim o yüzden önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.

Aynı şekilde bende senin gibi ikisinin arasında kaldım. 250sr parça bulması sıkıntı diye biliyorum pahalı parçalarının çoğu RS200 şu anki fiyatıyla altın değerinde eğer daha fazla bütçen varsa arkadaşların dediği gibi dominar serisini öneririm uzun yolda fiyatına göre övülen motorlar. Racing istiyorsan RS200'den şaşma fiyat performans motor.

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum baya memnunum. Tek rahatsız olduğum konu bazı devirlerde granaj titreme yapıyor ona da yapacak bir şey yok malum japon harici tüm motorlar bu şekilde.

Bu arada siyah ceket ve siyah vizörlü bir kask ile acayip dikkat çekiyorsun, tam bir racing makina oluyor. İlk zamanlar çok şaşırmıştım çünkü neredeyse her ortamda gözler üstünde hatta yolda sokakta çocuklar abi ara gaz ver diye bağırıyor 🤣

Edit: şunu da belirtmeden edemicem kilolu ve göbekli insanlara maalesef racing yakışmıyor isterse altında R1 olsun isterse S1000RR olsun adam kilolu ve göbekliyse acayip sırıtıyor. Bu tarz kişilerin racing yerine enduro tercih etmesi lazım.

Dosya Ekleri

• IMG20230527181324.jpg
    IMG20230527181324.jpg
    483,6 KB · Görüntüleme: 507
  • IMG20230423002044.jpg
    IMG20230423002044.jpg
    397,1 KB · Görüntüleme: 366
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bayağı memnunum. Tek rahatsız olduğum konu bazı devirlerde granaj titreme yapıyor ona da yapacak bir şey yok malum Japon harici tüm motorlar bu şekilde.

Bu arada siyah ceket ve siyah vizörlü bir kask ile acayip dikkat çekiyorsun, tam bir racing makine oluyor. İlk zamanlar çok şaşırmıştım çünkü neredeyse her ortamda gözler üstünde hatta yolda sokakta çocuklar abi ara gaz ver diye bağırıyor 🤣

Edit: Şunu da belirtmeden edemicem kilolu ve göbekli insanlara maalesef racing yakışmıyor isterse altında R1 olsun isterse S1000rr olsun adam kilolu ve göbekliyse acayip sırıtıyor. Bu tarz kişilerin racing yerine enduro tercih etmesi lazım.

Yazın inşallah bende alacağım guzel motor hocam. Gule güle kullan.

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bayağı memnunum. Tek rahatsız olduğum konu bazı devirlerde granaj titreme yapıyor ona da yapacak bir şey yok malum Japon harici tüm motorlar bu şekilde.

Bu arada siyah ceket ve siyah vizörlü bir kask ile acayip dikkat çekiyorsun, tam bir racing makine oluyor. İlk zamanlar çok şaşırmıştım çünkü neredeyse her ortamda gözler üstünde hatta yolda sokakta çocuklar abi ara gaz ver diye bağırıyor 🤣

Edit: Şunu da belirtmeden edemicem kilolu ve göbekli insanlara maalesef racing yakışmıyor isterse altında R1 olsun isterse S1000rr olsun adam kilolu ve göbekliyse acayip sırıtıyor. Bu tarz kişilerin racing yerine enduro tercih etmesi lazım.

Merhaba şu an motor arayışındayım ve NS200 ile RS200 arasında kaldım. 2 ay demişsiniz şu an 6 aydır kullanıyorsunuz memnun musunuz? Çok masraf çıkartıyor mu? Herhangi bir sorun çıkartıyor mu size?

Merhaba hocam bir yerden erişemedim ama bir sorum olacak.

Bu arkada ki çamurluğu cıkardığımız da garanti kapsamı dışı kalıyor mu?

Merhaba, motor alma arayışındayım bu yaz Allah kısmet ederse 250 SR veya RS200 almayı düşünüyorum. İkisinin arasında gidip geliyorum ikisi de F/P bütçe dostu diyebiliriz fakat yine de sizlerin görüşünü almak isterim. Bu arada İstanbul da yaşıyorum ve şehir dışına çok sık çıkan birisiyim o yüzden önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.
Bu ikisi arasında RS200 daha iyi, ama çok da kalite bekleme. Fiyatına göre makul bir kalite sunuyor. Eğer çok şekilci değilseniz ikinci el Suzuki İnazuma F bu ikisinden çok daha konforlu ve güçlü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı