Javierp Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 194 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:32 #1 Arkadaşlar piyasasını hiç bilmiyorum ilk motorum olacak. İkinci el bir RS200'ün ederi nedir?
Avkan25 Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 136 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:38 #2 Javierp dedi: Arkadaşlar piyasasını hiç bilmiyorum ilk motorum olacak. İkinci el bir RS200'ün ederi nedir? Genişletmek için tıkla... Sağlamlık konusunda Çin grubundan öndedir satacağın zaman ikinci el aldığın için değer kaybetmez ikinci el alınır derim ama başlangıç için o tip bir motor almanı önermem NS200 daha iyi olabilir.
Javierp dedi: Arkadaşlar piyasasını hiç bilmiyorum ilk motorum olacak. İkinci el bir RS200'ün ederi nedir? Genişletmek için tıkla... Sağlamlık konusunda Çin grubundan öndedir satacağın zaman ikinci el aldığın için değer kaybetmez ikinci el alınır derim ama başlangıç için o tip bir motor almanı önermem NS200 daha iyi olabilir.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Dün 16:02 #3 Javierp dedi: Arkadaşlar piyasasını hiç bilmiyorum ilk motorum olacak. İkinci el bir RS200'ün ederi nedir? Genişletmek için tıkla... Başlangıç için üzmez ama ufak bir kazada grenaj masrafı üzer. RTR200 bakabilirsiniz daha iyidir.
Javierp dedi: Arkadaşlar piyasasını hiç bilmiyorum ilk motorum olacak. İkinci el bir RS200'ün ederi nedir? Genişletmek için tıkla... Başlangıç için üzmez ama ufak bir kazada grenaj masrafı üzer. RTR200 bakabilirsiniz daha iyidir.