Pulsar X2h V3 XS-1 alınır mı?

Bütçe
3000-4000

zAlone

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
CS 2 oynayan FACEIT elosu 2300 olan bir oyuncuyum ve artık sol ve sağ tık ı bozuk olan G300'ün emekli olma vakti geldi. Bütçem 3K civarı ve geçenlerde Pulsar'ın bu mouseunu gördüm. Sizce alınır mı? Yoksa bu fiyata daha güzel fareler alınır mı? Yaklaşık kaç sene gider ve fiyatının karşılığını verir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca bu 2K 4K 8K Hz olaylarında Ryzen 5 4500 ne kadar zorlanır?

Son düzenleyen: Moderatör:

O işlemci ile 1000Hz üstü kullanmaya çalışmazdım ben açıkçası.

Zaopin Z2 Mini 4K Wireless Mouse

Civar bütçelerde de önereceğim ürünler bunlar olurdu.

Kronik sorunlu bir model deniliyor.

Şunlar daha iyi;

Crazylight bütçesine çıkmayacaksam Scyrox alırdım eğer Pulsar X2 shape bir ürün istiyorsan.

Neden ki hocam genelde esporcular 8K ya geçiyorlar ve gayet memnunlar diye duydum.

Öncelikle senin işlemcin en fazla 2000Hz kaldırır. Son olarak da şu an CS - Valorant + Warzone dışında 8000Hz destekli bir oyun yok maalesef. Çoğu oyunda sistem kaldırsa bile 8000Hz FPS düşme ve drop sorununa yol açıyor.

Hocam zaten ayarlanabilir bir şey o yönden pek bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Şu Scyrox markasıyla arasında 1K fark var yaklaşık olarak sebebi sizce nedir sadece marka farkı falan mı yoksa sensör farkı mı? Sensör farkı varsa bile 1K hissettirecek bir fark mı?
Bir de son olarak hocam yukarıda kronik sorunlu demişsiniz tam olarak nedir bu sorun? Crazylight ile karşılaştırdığım zaman hemen hemen hiçbir fark yoktu sensörleri bile aynıydı.
Edit: Siz dememişsiniz hocam yanlış görmüşüm

Tam olarak nerde sorunu biliyor musunuz ?

Son düzenleme:
Kalite farkı oluyor. Sensör farkı yok zaten. Scyrox biraz daha fiyat - performans ürünü. Crazylight daha çok premium segmente kayıyor.

Neden ki hocam genelde esporcular 8K ya geçiyorlar ve gayet memnunlar diye duydum.
E-Sporcuların 8K kullandığı bilgisini nereden aldınız hocam? Ürün reklamı için 8K kullanıyor görüntüsü vermiş olabilirler ancak 1000 veya 2000 Hertz gibi değerler kullanıyorlar.

s1mple CS2 settings, crosshair & config 2000Hz kullanıyor.
2000 Hz kullanıyor.
1000 Hz kullanıyor.
1000 Hz kullanıyor.
m0NESY CS2 settings, crosshair & config 4000 Hz kullanıyor.
TenZ Valorant settings, crosshair & config 1000 Hz kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…