Aslında 9000 değil 10000 isteyin o vakit. Belki daha az rahatsız eden olur. Ama biraz çabuk satarsam iyi olur çünkü RTX 3000 serisinin LHR'si kalkmış. Haliyle biraz senin karttan vaz geçebilirler.
Hocam sürekli telefonu arayıp rahatsız ediyorlar, 8500-9000'e çok alıcısı var. Ancak biraz garantici olduğum için ilanı kaldırdım, yeni kart elime ulaşınca satmayı düşünüyorum. Sizce böyle yapmam mantıklı olmaz mı? Power color'i iptal ettim.
En doğrusunu yapmışsın kartın kargosunu takip et, uzarsa kartsız kalmamış olursun. Türkiye'ye giriş yaptığında satabilirsin. Türkiye içinde hızlı teslim ediyor yurtdışı Amazon ile çalışan firmalar.
En doğrusunu yapmışsın kartın kargosunu takip et, uzarsa kartsız kalmamış olursun. Türkiye'ye giriş yaptığında satabilirsin. Türkiye içinde hızlı teslim ediyor yurtdışı Amazon ile çalışan firmalar.
Bugün miningci arkadaşın amazon hesabını kontrol ettik, kasım ayında aldıkları hep 5-6 gün sonra gelmiş. Benimki de max dediğiniz gibi 2 hafta sürebilir sanırım. Tatil vs var
Bugün miningci arkadaşın Amazon hesabını kontrol ettik, Kasım ayında aldıkları hep 5-6 gün sonra gelmiş. Benimki de Max dediğiniz gibi 2 hafta sürebilir sanırım. Tatil vs var.