Ö Öömlekod Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 PUMA RBD Game Sneakers Spor AyakkabıUnisex Yetişkin Amazon.com.tr Merhaba arkadaşlar ben bu linkteki ayakkabıyı almayı düşünüyorum daha önce bu ayakkabıyı giyen birine soruyorum. Dikiş atıyor mu?
PUMA RBD Game Sneakers Spor AyakkabıUnisex Yetişkin Amazon.com.tr Merhaba arkadaşlar ben bu linkteki ayakkabıyı almayı düşünüyorum daha önce bu ayakkabıyı giyen birine soruyorum. Dikiş atıyor mu?
safex Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 352 Çözümler 1 3 Eylül 2024 #2 Arkadaşım kullanıyor. Hem görünüm olarak hem de rahatlık olarak güzel ve memnun.
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 891 Çözümler 7 3 Eylül 2024 #3 Öömlekod dedi: PUMA RBD Game Sneakers Spor AyakkabıUnisex Yetişkin Amazon.com.tr Merhaba arkadaşlar ben bu linkteki ayakkabıyı almayı düşünüyorum daha önce bu ayakkabıyı giyen birine soruyorum. Dikiş atıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir modelini yaklaşık 1.5 yıl kullandım ve dikiş atma gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. Alınabilir.
Öömlekod dedi: PUMA RBD Game Sneakers Spor AyakkabıUnisex Yetişkin Amazon.com.tr Merhaba arkadaşlar ben bu linkteki ayakkabıyı almayı düşünüyorum daha önce bu ayakkabıyı giyen birine soruyorum. Dikiş atıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ortalama bir modelini yaklaşık 1.5 yıl kullandım ve dikiş atma gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. Alınabilir.
Ö Öömlekod Femtopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 hamiltonfedaisi dedi: Ortalama bir modelini yaklaşık 1.5 yıl kullandım ve dikiş atma gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... Modelin ismini hatırlıyor musunuz acaba?
hamiltonfedaisi dedi: Ortalama bir modelini yaklaşık 1.5 yıl kullandım ve dikiş atma gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... Modelin ismini hatırlıyor musunuz acaba?
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 891 Çözümler 7 3 Eylül 2024 #5 Öömlekod dedi: Modelin ismini hatırlıyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Flyer Lite'dı sanırım.
Öömlekod dedi: Modelin ismini hatırlıyor musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Flyer Lite'dı sanırım.