ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 24 Mart 2025 #11 Teknologqja dedi: Trendyol'dan Korayspor'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Korayspor asla sahte ürün satmaz, sorun yok o yüzden.
Teknologqja dedi: Trendyol'dan Korayspor'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Korayspor asla sahte ürün satmaz, sorun yok o yüzden.
Teknologqja Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #12 1Ryomen Sukuna dedi: Gerek yok hocam güle güle giy. Ayağında eskisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Iwatani Naofumi dedi: Soruna cevap niteliğinde olmayabilir ama Puma'nın üretim yeri Çin değil Vietnam. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım çindede üretiliyormuş. ItsAllGoodman dedi: Korayspor asla sahte ürün satmaz, sorun yok o yüzden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Son düzenleme: 24 Mart 2025
1Ryomen Sukuna dedi: Gerek yok hocam güle güle giy. Ayağında eskisin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Iwatani Naofumi dedi: Soruna cevap niteliğinde olmayabilir ama Puma'nın üretim yeri Çin değil Vietnam. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım çindede üretiliyormuş. ItsAllGoodman dedi: Korayspor asla sahte ürün satmaz, sorun yok o yüzden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.