CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 4 Eylül 2022 #1 Amazon.com.tr Ben sipariş verdim çok beğendiğimi söyleyebilirim okul için kullanacağım.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.330 Makaleler 5 Çözümler 21 4 Eylül 2022 #2 İhtiyacı olana gayet ucuz ki en kötü çantanın bile 150-180 TL olduğunu düşünülünce.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2022 #3 Çakma olma ihtimali var mı?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 4 Eylül 2022 #4 cinar_yasarrr dedi: Çakma olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon satıyor çakma olmaz ihtimali yok zaten normal fiyatından anlaşılıyordur sevmezseniz ücretsiz iade var.
cinar_yasarrr dedi: Çakma olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon satıyor çakma olmaz ihtimali yok zaten normal fiyatından anlaşılıyordur sevmezseniz ücretsiz iade var.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2022 #5 CypIosh dedi: Amazon satıyor çakma olmaz ihtimali yok zaten normal fiyatından anlaşılıyordur sevmezseniz ücretsiz iade var. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim bilgi için.
CypIosh dedi: Amazon satıyor çakma olmaz ihtimali yok zaten normal fiyatından anlaşılıyordur sevmezseniz ücretsiz iade var. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim bilgi için.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.175 Çözümler 44 4 Eylül 2022 #6 Çantanın içi nasıldır ki? Bölme vesaie var mı? İlgili ürünün başka fotoğrafını bulamadım.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 4 Eylül 2022 #7 Lady Hellbender dedi: Çantanın içi nasıldır ki? Bölme vesaie var mı? İlgili ürünün başka fotoğrafını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde puma standart yapıyor tüm çantalarını iyidir yani.
Lady Hellbender dedi: Çantanın içi nasıldır ki? Bölme vesaie var mı? İlgili ürünün başka fotoğrafını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde puma standart yapıyor tüm çantalarını iyidir yani.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 4 Eylül 2022 #8 Orijinal Puma çantalar gerçekten çok dayanıklılar. 4 Yıl önce aldığım çantasında en ufak bir deforme yok. Omuzları da asla acıtmıyor, konforlu yapıyorlar.
Orijinal Puma çantalar gerçekten çok dayanıklılar. 4 Yıl önce aldığım çantasında en ufak bir deforme yok. Omuzları da asla acıtmıyor, konforlu yapıyorlar.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2022 #9 CypIosh dedi: Amazon.com.tr Ben sipariş verdim çok beğendiğimi söyleyebilirim okul için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Okul çantası olarak kullanılır mı? 11. Sınıfım.
CypIosh dedi: Amazon.com.tr Ben sipariş verdim çok beğendiğimi söyleyebilirim okul için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Okul çantası olarak kullanılır mı? 11. Sınıfım.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2022 #10 CypIosh dedi: Amazon satıyor çakma olmaz ihtimali yok zaten normal fiyatından anlaşılıyordur sevmezseniz ücretsiz iade var. Genişletmek için tıkla... Boyutunu hiç bir yerde bulamadım. Boyutları nedir? Bir de orta okul için uygun mu?
CypIosh dedi: Amazon satıyor çakma olmaz ihtimali yok zaten normal fiyatından anlaşılıyordur sevmezseniz ücretsiz iade var. Genişletmek için tıkla... Boyutunu hiç bir yerde bulamadım. Boyutları nedir? Bir de orta okul için uygun mu?