Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Puma Future 7 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ya da ayni fiyata başka kramponlar önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2025
Merhaba arkadaşlar. Puma Future 7 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ya da ayni fiyata başka kramponlar önerir misiniz?
weakdabeast Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #2 Lowzy1232 dedi: Merhaba arkadaşlar. Puma future 7 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ya da ayni fiyata başka kramponlar önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Alınır kral düğünde bile giyersin pumadan başka krampon tercih etmiyorum ben.
Lowzy1232 dedi: Merhaba arkadaşlar. Puma future 7 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ya da ayni fiyata başka kramponlar önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Alınır kral düğünde bile giyersin pumadan başka krampon tercih etmiyorum ben.
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #3 weakdabeast dedi: Alınır kral düğünde bile giyersin pumadan başka krampon tercih etmiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Krampon patlarsa sıkıntı çıkar hacı.
weakdabeast dedi: Alınır kral düğünde bile giyersin pumadan başka krampon tercih etmiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Krampon patlarsa sıkıntı çıkar hacı.
weakdabeast Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #4 Lowzy1232 dedi: Krampon patlarsa sıkıntı çıkar hacı. Genişletmek için tıkla... 2 senedir kullanıyorum bir problem yok ama bilemeyiz tabii hocam hepsinde var o risk.
Lowzy1232 dedi: Krampon patlarsa sıkıntı çıkar hacı. Genişletmek için tıkla... 2 senedir kullanıyorum bir problem yok ama bilemeyiz tabii hocam hepsinde var o risk.