Meraklı Bilge Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 İnternette tek bir yorum yok, bu ayakkabı hakkında bulamadım ya da ben. Giyen var mı kalitesi rahatlığı nasıl?
İnternette tek bir yorum yok, bu ayakkabı hakkında bulamadım ya da ben. Giyen var mı kalitesi rahatlığı nasıl?
Lukerno Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 448 2 Nisan 2023 #2 Taban yumuşaklığı güzel. Bilek noktaları tam kavrıyor. Standart Mid Cut sneaker. Alacaksan düşünme.
MinikTurp Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Memnun musun ayakkabıdan ben de Low'unu almayı düşünüyorum da. Ön kısımlar çabuk yıprandı mı?
Meraklı Bilge Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 MinikTurp dedi: Memnun musun ayakkabıdan ben de Low'unu almayı düşünüyorum da. Ön kısımlar çabuk yıprandı mı? Genişletmek için tıkla... Almadım ki
MinikTurp dedi: Memnun musun ayakkabıdan ben de Low'unu almayı düşünüyorum da. Ön kısımlar çabuk yıprandı mı? Genişletmek için tıkla... Almadım ki
MinikTurp Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 Meraklı Bilge dedi: Almadım ki Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Ben almayı düşünüyordum o yüzden yazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
Meraklı Bilge dedi: Almadım ki Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Ben almayı düşünüyordum o yüzden yazdım.