Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Bugün 07:18 #1 Arkadaşlar bir ayakkabı alacağım. Üç model arasında kaldım. Düz taban olduğum için tabanı kalın olan bu modelleri seçtim. Öneriniz hangisi. Puma ve Adidas markasından hangisi kaliteli? adidas CRAZYCHAOS 2000 Erkek Spor Ayakkabı, FTWWHT/GRETWO/CBLACK, 42 2/3 EU : Amazon.com.tr: Moda adidas CRAZYCHAOS 2000 Erkek Spor Ayakkabı, FTWWHT/GRETWO/CBLACK, 42 2/3 EU : Amazon.com.tr: Moda amzn.eu Amazon.com.tr PUMA XRay 3 SD Unisex Spor Ayakkabı : Amazon.com.tr: Moda PUMA XRay 3 SD Unisex Spor Ayakkabı : Amazon.com.tr: Moda amzn.eu
Arkadaşlar bir ayakkabı alacağım. Üç model arasında kaldım. Düz taban olduğum için tabanı kalın olan bu modelleri seçtim. Öneriniz hangisi. Puma ve Adidas markasından hangisi kaliteli? adidas CRAZYCHAOS 2000 Erkek Spor Ayakkabı, FTWWHT/GRETWO/CBLACK, 42 2/3 EU : Amazon.com.tr: Moda adidas CRAZYCHAOS 2000 Erkek Spor Ayakkabı, FTWWHT/GRETWO/CBLACK, 42 2/3 EU : Amazon.com.tr: Moda amzn.eu Amazon.com.tr PUMA XRay 3 SD Unisex Spor Ayakkabı : Amazon.com.tr: Moda PUMA XRay 3 SD Unisex Spor Ayakkabı : Amazon.com.tr: Moda amzn.eu