leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #1 Puma future play Puma FUTURE PLAY FG/AG - Beyaz & Pembe Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nike phantom gt club Nike Phantom Gt2 Club Fg/Mg Erkek Çim Zemin Kramponu DA5640-407 | Samuray Sport Sizce hangisi daha iyi (Alacağım yerde ikiside 1500 tl)
Puma future play Puma FUTURE PLAY FG/AG - Beyaz & Pembe Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nike phantom gt club Nike Phantom Gt2 Club Fg/Mg Erkek Çim Zemin Kramponu DA5640-407 | Samuray Sport Sizce hangisi daha iyi (Alacağım yerde ikiside 1500 tl)
4 441401 Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Kasım 2023 #2 leomessy dedi: Puma future play Puma FUTURE PLAY FG/AG - Beyaz & Pembe Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nike phantom gt club Nike Phantom Gt2 Club Fg/Mg Erkek Çim Zemin Kramponu DA5640-407 | Samuray Sport Sizce hangisi daha iyi (Alacağım yerde ikiside 1500 tl) Genişletmek için tıkla... Ikisi de guzel degil bence. Ama ikisi arasindan Puma olan derim.
leomessy dedi: Puma future play Puma FUTURE PLAY FG/AG - Beyaz & Pembe Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nike phantom gt club Nike Phantom Gt2 Club Fg/Mg Erkek Çim Zemin Kramponu DA5640-407 | Samuray Sport Sizce hangisi daha iyi (Alacağım yerde ikiside 1500 tl) Genişletmek için tıkla... Ikisi de guzel degil bence. Ama ikisi arasindan Puma olan derim.
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #3 441401 dedi: Ikisi de guzel degil bence. Ama ikisi arasindan Puma olan derim. Genişletmek için tıkla... Önerin var mı?
441401 dedi: Ikisi de guzel degil bence. Ama ikisi arasindan Puma olan derim. Genişletmek için tıkla... Önerin var mı?
Geforce Mx130 Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.648 Çözümler 26 12 Kasım 2023 #4 Fiyatlarını tam bilmiyorum ancak Puma'nın Future Elit Z serisi de çok güzel. Bu ikisinden Puma.
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 12 Kasım 2023 #5 leomessy dedi: Puma future play Puma FUTURE PLAY FG/AG - Beyaz & Pembe Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nike phantom gt club Nike Phantom Gt2 Club Fg/Mg Erkek Çim Zemin Kramponu DA5640-407 | Samuray Sport Sizce hangisi daha iyi (Alacağım yerde ikiside 1500 tl) Genişletmek için tıkla... İkisi arasından Puma.Çok rahat diye biliyorum.
leomessy dedi: Puma future play Puma FUTURE PLAY FG/AG - Beyaz & Pembe Halı Saha Ayakkabısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nike phantom gt club Nike Phantom Gt2 Club Fg/Mg Erkek Çim Zemin Kramponu DA5640-407 | Samuray Sport Sizce hangisi daha iyi (Alacağım yerde ikiside 1500 tl) Genişletmek için tıkla... İkisi arasından Puma.Çok rahat diye biliyorum.
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 12 Kasım 2023 #6 Geforce Mx130 dedi: Fiyatlarını tam bilmiyorum ancak Puma'nın future elit Z serisi de çok güzel. Bu ikisinden puma. Genişletmek için tıkla... Evet çok iyi ama maalesef pahalı. Laveria fredy dedi: İkisi arasından puma. Çok rahat diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Puma future serisi iyi ama bu model future play olarak geçiyor play olanın kaliteli olmadığını söylüyorlar emin olamadım.
Geforce Mx130 dedi: Fiyatlarını tam bilmiyorum ancak Puma'nın future elit Z serisi de çok güzel. Bu ikisinden puma. Genişletmek için tıkla... Evet çok iyi ama maalesef pahalı. Laveria fredy dedi: İkisi arasından puma. Çok rahat diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Puma future serisi iyi ama bu model future play olarak geçiyor play olanın kaliteli olmadığını söylüyorlar emin olamadım.
Neks Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2023 #7 leomessy dedi: Evet çok iyi ama maalesef pahalı. Puma future serisi iyi ama bu model future play olarak geçiyor play olanın kaliteli olmadığını söylüyorlar emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam puma yı aldınız mı aynı modelden bende almayı planlıyorum da aldıysanız görüşleriniz nelerdir?
leomessy dedi: Evet çok iyi ama maalesef pahalı. Puma future serisi iyi ama bu model future play olarak geçiyor play olanın kaliteli olmadığını söylüyorlar emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam puma yı aldınız mı aynı modelden bende almayı planlıyorum da aldıysanız görüşleriniz nelerdir?
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 1 Aralık 2023 #8 Neks dedi: Hocam puma yı aldınız mı aynı modelden bende almayı planlıyorum da aldıysanız görüşleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hocam Adidas crazy Fast aldım memnunum bakabilirsiniz ona.
Neks dedi: Hocam puma yı aldınız mı aynı modelden bende almayı planlıyorum da aldıysanız görüşleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Hocam Adidas crazy Fast aldım memnunum bakabilirsiniz ona.
M mss3434 Femtopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #9 Adidas crazy Fast kac 4fg mi 3 fg mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2024
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 10 Aralık 2023 #10 mss3434 dedi: Adidas crazy Fast kac 4fg mi 3 fg mi? Genişletmek için tıkla... 4fxg modeli. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2024