Puma X Outlaw alınır mı?

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar Black Friday yaklaştı ve Puma erken bir indirim yapmış. Bu ayakkabı normalde 700-750 TL fiyat aralığındaydı ve indirim ile 385 TL'ye düştü diye biliyorum. Puma ayakkabı daha önce pek giymedim genellikle Nike, Lumberjack giyerim. Kinetix'in ayakkabısını giymiştim zamanında ve rezaletti. Gerçekten Nike'ye geçince aşırı iyi hissettim. Puma'da Kinetix gibi bir marka değildir değil mi? Nike, Adidas kalitesindedir diye düşünüyorum. Çünkü o kadar futbol, basketbol oyuncusu bu markaya sponsor. Sizce bu indirimde alınır mı? Yoksa bu fiyat bazında daha iyi modeller var mı? Günlük giymek için bir ayakkabı arıyorum bu arada tabanı yüksek olması daha iyi olur.
Ayakkabı- PUMA x OUTLAW MOSCOW AVID ZIP Erkek Ayakkabı

Arkadaşlar Black Friday yaklaştı ve Puma erken bir indirim yapmış. Bu ayakkabı normalde 700-750 TL fiyat aralığındaydı ve indirim ile 385 TL'ye düştü diye biliyorum. Puma ayakkabı daha önce pek giymedim genellikle Nike, Lumberjack giyerim. Kinetix'in ayakkabısını giymiştim zamanında ve rezaletti. Gerçekten Nike'ye geçince aşırı iyi hissettim. Puma'da Kinetix gibi bir marka değildir değil mi? Nike, Adidas kalitesindedir diye düşünüyorum. Çünkü o kadar futbol, basketbol oyuncusu bu markaya sponsor. Sizce bu indirimde alınır mı? Yoksa bu fiyat bazında daha iyi modeller var mı? Günlük giymek için bir ayakkabı arıyorum bu arada tabanı yüksek olması daha iyi olur.
Ayakkabı- PUMA x OUTLAW MOSCOW AVID ZIP Erkek Ayakkabı
Değil. Kullandım bir sene boyunca dayandı bana. Sonra ayağım büyüdü :(.

Bir Dacia değil tabi ki ama bir Mercedes de değil. Artık sen düşün. Benim hoşuma gitse tipi Puma marka alırım.

Adidas gayet rahat ayakkabı üretiyor benim düşüncem. 1 yılı aşkın Cloudfoam Ilation Mid K kullandım. İçi gayet yumuşaktı ve cidden rahattı hayatımda giydiğim en rahat spor ayakkabıydı. Puma güzel üretiyor ama bana kalırsa fiyatları gereksiz fazla. İstersen dediğim modele bakabilirsin. Duruşu da benim için iyi. Nike fiyatları bazıları pahalı olabiliyor fakat sağlam üretiyorlar benim düşüncem. Puma işte bilmiyorum 2 model kullandım ikisi de güzeldi fakat fiyatlar cidden fazla geldi bana.
Mercedes Adidas, Honda Nike, Dacia Kinetix,
Kinetix, Tofaş Kartal SLX gibi bana kalırsa. :D

Arkadaşlar buna alternatif olarak Nike Air Max Prime, Nike Viale-1 buldum. Sizce nasıldır? Bu arada okulun koşu takımına girmeyi de planlıyorum. Koşu ayakkabısı da düşünebilirim.
RED BULL RACING Evo Cat II Bulls Erkek Ayakkabı Bunu da yazlık alabilirim festivallerde giyilicek türden bişi.
Bu ayakkabıyı gördüm şekli çok hoşuma gitti aslında. Yalnız Red Bull simgesi rahatsız etti beni. Ondan dolayı düşünmemeye başladım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı