Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Soru başlıktaki gibi arkadaşlar burada pump out olmuş mu?
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 503 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2025 #2 Yok gibi duruyor işlemcinin ve soğutucu bloğun ortasında termal macun var.
Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 AezagmIn dedi: Yok gibi duruyor işlemcinin ve soğutucu bloğun ortasında termal macun var. Genişletmek için tıkla... Peki neden 3.5 aylık macun 99 100 dereceleri görüyordu bir hafta önce de hellios uygulamadır fakat ondanda memnun değişim kötü değil fakat FIFA da falan işlemci yine çok yüksek 90 derecenin üstünde.
AezagmIn dedi: Yok gibi duruyor işlemcinin ve soğutucu bloğun ortasında termal macun var. Genişletmek için tıkla... Peki neden 3.5 aylık macun 99 100 dereceleri görüyordu bir hafta önce de hellios uygulamadır fakat ondanda memnun değişim kötü değil fakat FIFA da falan işlemci yine çok yüksek 90 derecenin üstünde.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 503 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2025 #4 Termal ped değişimi yaptınız mı?
Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #5 AezagmIn dedi: Termal ped değişi mi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Sadece thelmalrightin pedini aldım PTM muadili olan onu yaotım kötü değil ama hala iyi de değil.
AezagmIn dedi: Termal ped değişi mi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Sadece thelmalrightin pedini aldım PTM muadili olan onu yaotım kötü değil ama hala iyi de değil.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 503 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2025 #6 Termal ped laptopa uymamış olabilir gereğinden fazla kalınsa işlemcinin üzerine soğutucu iyi bir şekilde temas edemez.
Termal ped laptopa uymamış olabilir gereğinden fazla kalınsa işlemcinin üzerine soğutucu iyi bir şekilde temas edemez.
Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #7 AezagmIn dedi: Termal ped laptopa uymamış olabilir gereğinden fazla kalınsa işlemcinin üzerine soğutucu iyi bir şekilde temas edemez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır peki önerebileceğiniz macun var mı fiyat önemli değil hem pump out olmasın hem de çok kaliteli bir şey olsun.
AezagmIn dedi: Termal ped laptopa uymamış olabilir gereğinden fazla kalınsa işlemcinin üzerine soğutucu iyi bir şekilde temas edemez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır peki önerebileceğiniz macun var mı fiyat önemli değil hem pump out olmasın hem de çok kaliteli bir şey olsun.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 503 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2025 #8 El işinize güveniyorsanız sıvı metal yapın derim.
Scevrin07 Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #9 AezagmIn dedi: El işinize güveniyorsanız sıvı metal yapın derim. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum hocam yaparım ama iyi etki eder miş bilemedim soğumuyor bu işlemci.
AezagmIn dedi: El işinize güveniyorsanız sıvı metal yapın derim. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum hocam yaparım ama iyi etki eder miş bilemedim soğumuyor bu işlemci.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 503 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2025 #10 Sıvı metal termal macuna göre çok daha iyi, eğer doğru uygulanırsa.