Pumpkin Jack is a Spooky Scary 3D platformer in which you embody Jack, the Mythical Pumpkin Lord! Dive into an Epic Adventure through otherworldly landscapes and help the Evil annihilate the Good!
Her şeyi yaptığınızda, tüm başarımları tamamladığınızda yaklaşık 8 saatte bitiyor oyun. İçerik olarak oldukça güzel ve eğlenceli. Her bölüm ayrı bir güzel. Tavsiye ederim.
15 TL ve Türkçe dil desteği de var, daha ne olsun? Sırf oyun yapımcısına destek olmak için bile alınabileceğini düşünüyorum. Ara sıra girer, oynarsınız.
Oyunda kötü karakteri yönetiyoruz. İblisle beraber büyücüye karşı savaş açıyoruz. Yani öyle kalmış aklımda.
Birbirinden farklı bölümler var, her bölümde kullanacağın farklı silah ve yetenekler mevcut. Bölümler bulmaca ve savaş odaklı olup bölümün sonunda boss savaşı oluyor. Bu noktada oyunun kendini tekrar eden bir oyun olmaması ise büyük bir artı.