E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #2 Potentially unwanted propram PUP = potansiyel istenmeyen program demektir. Virüs değil kaldırabilirsiniz. Fakat virüs telaşınız varsa Kaspersky ile tam tarama gerçekleştirin.
Potentially unwanted propram PUP = potansiyel istenmeyen program demektir. Virüs değil kaldırabilirsiniz. Fakat virüs telaşınız varsa Kaspersky ile tam tarama gerçekleştirin.
L LelouchReyiz Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 363 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 eferdr dedi: Bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bundled software, programların yanında kurulan reklam yazılımı. Virüs değil korkma. Adından da anlayabileceğin üzere Yandex ile ilgili bir yazılım.
eferdr dedi: Bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bundled software, programların yanında kurulan reklam yazılımı. Virüs değil korkma. Adından da anlayabileceğin üzere Yandex ile ilgili bir yazılım.
Windowsmeraklısı Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 248 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #4 eferdr dedi: Bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Potansiyel Olarak İstenmeyen uygulama olarak geçer. Yani reklam yazılımı gibi bir şey aslında. Kaldırmanızı öneririm. Ciddi bir zararlı değildir.
eferdr dedi: Bu konuyla ilgili hiç bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Potansiyel Olarak İstenmeyen uygulama olarak geçer. Yani reklam yazılımı gibi bir şey aslında. Kaldırmanızı öneririm. Ciddi bir zararlı değildir.