mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar daha önce neredeyse hiç Linux kullanmadım. Nasıl kurulur bilmiyorum. USB falan hazırladım. En son böyle bir yer çıktı. Ne yapmam gerekiyor? Halt seçeneğine basınca böyle oldu ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_20230206_200127.jpg 123,7 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023
Arkadaşlar daha önce neredeyse hiç Linux kullanmadım. Nasıl kurulur bilmiyorum. USB falan hazırladım. En son böyle bir yer çıktı. Ne yapmam gerekiyor? Halt seçeneğine basınca böyle oldu ne yapmalıyım?
WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 Mr.Liamke dedi: Arkadaşlar daha önce neredeyse hiç Linux kullanmadım. Nasıl kurulur bilmiyorum. USB falan hazırladım. En son böyle bir yer çıktı. Ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 1659474 Halt seçeneğine basınca böyle oldu ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kardeşim Peppermint kursaydın daha iyiydi sanki, şayet hafif bir dağıtım arıyorsan. Puppy Linux'a göre çok daha derli toplu bir dağıtım.
Mr.Liamke dedi: Arkadaşlar daha önce neredeyse hiç Linux kullanmadım. Nasıl kurulur bilmiyorum. USB falan hazırladım. En son böyle bir yer çıktı. Ne yapmam gerekiyor? Eki Görüntüle 1659474 Halt seçeneğine basınca böyle oldu ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kardeşim Peppermint kursaydın daha iyiydi sanki, şayet hafif bir dağıtım arıyorsan. Puppy Linux'a göre çok daha derli toplu bir dağıtım.