Kartı doğruladığı için 1 dolar çekmiş olmalı. Yakında iade edilir.Bugün Steam hesabıma yeni bir kart tanımladım ve o kart ile Forza 4 aldım ama Forza 4 almadan önce wl Steam purchase adında 34.42 TL çekilmiş sebebi ne?
teşekkürlerKartı doğruladığı için 1 dolar çekmiş olmalı. Yakında iade edilir.
Daha önce hiç Steam'den alışveriş yapmadıysan veya yeni kart tanımladıysan kartını eklerken kartı onaylamak amacıyla belirli miktar para çeker yani bazı oyun platformlarında Microsoft Store Steam gibi mağazalarda olabiliyor hocam ya da içinize sinmediyse Steam'e bildirebilirsiniz saygılae
Kartı doğrulamak için para çekiliyor, 1-2 güne iade ediliyor o para.
steam dolar üzerine olduğu içinHocam aslında doğrulamak için olan para 1 lira falan oluyor o acayip
Hocam sen yine Steam sepetini kontrol et yada Steam bı oyun alırken vergi tür bişey alıyomu bilmiyorum dolara geçtiğinden beri kullanmıyorum ama o tür bişeyde olabilir yinede kontrol önemli hocam2 gün beklemeyi düşünüyorum 2 günün ardına para gelmezse ticket açınca çözeceklerini umuyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.