Steam Purchase 34.42 TL para çekti

NodYett

Decapat
Daha fazla  
Bugün Steam hesabıma yeni bir kart tanımladım ve o kart ile Forza 4 aldım ama Forza 4 almadan önce wl Steam purchase adında 34.42 TL çekilmiş sebebi ne?

Daha önce hiç steamdan alışveriş yapmadıysan veya yeni kart tanımladıysan kartını eklerken kartı onaylamak amacıyla belirli miktar para çeker yani bazı oyun platformlarında Microsoft store steam gibi mağazalarda olabiliyor hocam yada içinize sinmediyse steama bildirebilirsiniz saygılae

Daha önce hiç Steam'den alışveriş yapmadıysan veya yeni kart tanımladıysan kartını eklerken kartı onaylamak amacıyla belirli miktar para çeker yani bazı oyun platformlarında Microsoft Store Steam gibi mağazalarda olabiliyor hocam ya da içinize sinmediyse Steam'e bildirebilirsiniz saygılae

2 gün beklemeyi düşünüyorum 2 günün ardına para gelmezse ticket açınca çözeceklerini umuyorum

2 gün beklemeyi düşünüyorum 2 günün ardına para gelmezse ticket açınca çözeceklerini umuyorum
Hocam sen yine Steam sepetini kontrol et yada Steam bı oyun alırken vergi tür bişey alıyomu bilmiyorum dolara geçtiğinden beri kullanmıyorum ama o tür bişeyde olabilir yinede kontrol önemli hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı