Steam Purple Place Steam'de Çıktı!

Nostalji olunca herkes anılarından ve deneyiminden bahsetmek istiyor daha da uzar bu konu.

Hocam onu geçtim " ücretsiz olsa iyiymiş", "eskiden ücretsizdi" lafları çok gereksiz geliyor bana.

Hocam onu geçtim " ücretsiz olsa iyiymiş", "eskiden ücretsizdi" lafları çok gereksiz geliyor bana.
Benim de bu oyunla çok anım var hocam fakat para vermeye değmez. Onlar da bunu farkında hem nostalji yapalım hem de para vermeyelim keyfimize bakalım kafasındalar. Ama bana kalırsa asıl nedeni oyun alamadıkları zamanlarda çöp bilgisayarlarda oynadıkları boş vakit öldürme oyunu, adeta kurtarıcı olan bir oyunu şuan paralı görmek zorlarına gidiyor.

Hocam 18 TL o kadar büyük para değil.

Aga Windows XP’deki langırt oyunu daha iyiydi, hatta buna bin basar

Keşke satılsa

yada televizyonun uydu alıcısında bulunan o oyun

İsmini hatırlamıyorum,ama sinyal gidince bir iki defa oynadığımı hatırlıyorum.

Yani bu iki oyun bire Windows 7 oyunlarına bin basar
Hatta bu bile

Mayın tarlası, eski hali daha güzel

Ya da televizyonun uydu alıcısında bulunan o oyun

İsmini hatırlamıyorum,ama sinyal gidince bir iki defa oynadığımı hatırlıyorum.
Ben de bu oyunu arıyordum uzun bir süredir, küçükken az oynamadık bunu. Adını bilen birisi çıkarsa çok memnun olurum.

Zuma gibi bu da öylesine vakit geçirmelik oyun. 18 TL'ye değer mi diye soracak olursanız, öylesine vakit geçirmelik oyun işte. Parası üstünden yola çıkmak gerekirse ara sıra girilebilecek oyun işte. Çok da uzatmaya gerek yok, isteyen alabilir.

Nostalji istesem Virtual Box'a Win 7 kurup ondan oynarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…