Benim de bu oyunla çok anım var hocam fakat para vermeye değmez. Onlar da bunu farkında hem nostalji yapalım hem de para vermeyelim keyfimize bakalım kafasındalar. Ama bana kalırsa asıl nedeni oyun alamadıkları zamanlarda çöp bilgisayarlarda oynadıkları boş vakit öldürme oyunu, adeta kurtarıcı olan bir oyunu şuan paralı görmek zorlarına gidiyor.
Benim de bu oyunla çok anım var hocam fakat para vermeye değmez. Onlar da bunu farkında hem nostalji yapalım hem de para vermeyelim keyfimize bakalım kafasındalar. Ama bana kalırsa asıl nedeni oyun alamadıkları zamanlarda çöp bilgisayarlarda oynadıkları boş vakit öldürme oyunu, adeta kurtarıcı olan bir oyunu şuan paralı görmek zorlarına gidiyor.
Klonlamış. Böyle nostalji olmaz. Adını bile aynı koymaya yememiş herhalde. Yıllardır internette orijinalleri olan oyunlar. Hiç gerek yok. GTA Definitive Edition oynamak gibi bir şey.
Zuma gibi bu da öylesine vakit geçirmelik oyun. 18 TL'ye değer mi diye soracak olursanız, öylesine vakit geçirmelik oyun işte. Parası üstünden yola çıkmak gerekirse ara sıra girilebilecek oyun işte. Çok da uzatmaya gerek yok, isteyen alabilir.