Purplebixi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Twitter'da takip ettiğim siyaset yorumlayan kişilere kıyasla bilgisi çok az. Vakit geçirmek için izlenebilir belki de bir şey öğrenmek için izlemem açıkçası. Örneğin Ecevit klibi izleyip gaza geliyorlar mesela, adamı %100 solcu falan sanıyorlar. Alakası yok aslında. Mesela polisiyeye sağcı ve faşistleri terfi ettirmiş, 1 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı ilan edip çıkanları içeri aldırtmıştır bir adamdır. Ama haberleri yok bu Twitch tayfanın.

Kanki ben kendimi ifade etmek isterim. Adamı vallahi tanımıyorum. Sadece "yurt dışında yaşar Türkiye'ye tatile gelirim" kısmı mantıklı geldi bana.

Konu sahibinin yaşı küçük sanırım biraz, neyse. Kendini ben siyasetçiyim diye veya donanımlı biriyim diye tanımlamıyor zaten, yaptığı eleştirileri vs. bir vatandaşın gözünden yapıyor. Yaptığı da iyi bir şey, halkı bilinçlendiriyor. Yaptığın da eleştiri değil zaten, eleştirinin anlamından uzak yaptığın yorumlar. Kısaca "boş" yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…