hangisini aldın?Hangisi daha iyidir? Cevaplarınızı bekliyorum.
Hangisini aldın?
Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bi kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçektenHavit Gamenote H2002p aldım. Çok memnunum.
Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bir kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçekten
Öyle saatlerce takan biri değilim ya taksam taksam 2 saat takarım onuda 30dk da bir çıkartırım falan cs oynarken yine de sorun yaratır mı bilemedim sepetteyim şuan onaylamak kaldı bi almalı mıyım bilemedimBende normal bir kafaya sahip olduğumu düşünüyorum. Sıkmak değil de daha çok sarmalıyor diyelim. Kafanı ağrıtacak kadar sıkmıyor. Ben dert etmiyorum açıkçası. Biraz kaba duruyor fakat performansı çok güzel. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Öyle saatlerce takan biri değilim ya taksam taksam 2 saat takarım onu da 30dk da bir çıkartırım falan CS oynarken yine de sorun yaratır mı bilemedim sepetteyim şu an onaylamak kaldı bir alınır mı? Bilemedim.
Aldım kargoda bekliyorum şuan umarım memnun kalırım.Bence almalısın gerçekten kaliteli Driver'ını indirdikten sonra 7.1 özelliği de var. Sanal 7.1 ama güzel ses kastırıyor. Mikrofonu güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.