Pusat Clutch vs Xbox Wireless Controller

Ben de kol bakıyorum Xbox 9.nesil güzel kaliteli diyorlar evet doğru fakat kolda batarya yok USB adaptör yok bunların ikisi de 1000'er TL batarya almasak sadece pil alıp oynasak pillerde ucuz değil yani masraf sürekli çok extra masraf bunların her biri anakartımın Bluetooth ozellıgı yok olsa bile Bluetooth oyunlarda gecikmeli siz bunlara ragmen gene de ne dersiniz ben almaya alabilirim fakat MSI GC30 V2 de düşünüyorum ve bu gamepadde bu saydıgım bataryadır USB adaptördur hepsi içinde geliyor siz bana nasıl bir öneride bulunurdunuz?

Beyler, konu eski ama belki ihtiyacı olan olur. 1.5 yıldır 2 adet Monster Pusat Clutch kullanıyorum. Çok ama çok memnunum, zaten birçok oyunda XBox kontrolcüsü olarak tanınıyor. Force feedback vb, titreşim vs. her şey düzgün çalışıyor. Kendi alıcısı var, bluetooth vb bir ihtiyaç yok. Bataryası gayet yeterli. En çok memnun kaldığım ürünlerden birisi, kesinlikle tavsiye ederim. Bende bir adet Yeşil, bir adet de siyahı var. Parasını hak eden bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…