Kurtlar Vadisi pusu izlerken bir detay varkettim. Pusat'ın çene kasları hem çok belirgin hem de çok güzel gözüküyor. Ne gibi hareketler yaparak ben de aynısını yapabilirim?
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
Bu genetik bir şey. Öyle kolay kolay Pusat çakır seviyesinde bir çene kasınız olamaz. Ama bazı egzersizler var diye biliyorum. Ne kadar etkili olacağı tabii muamma.
Bu genetik bir şey. Öyle kolay kolay Pusat çakır seviyesinde bir çene kasınız olamaz. Ama bazı egzersizler var diye biliyorum. Ne kadar etkili olacağı tabii muamma.
Aynisi bende var genetik bir sey oldugunu dusunuyorum. Dolgu, ameliyat gibi gibi seyler olmadan olmayacagini dusunuyorum.
Egzersiz falan falan kanitlandigini gormedim agiz topu falan dislerine zarar veriyor eger agzinda bir seylere baski uygulamayacaksan ve bunu Photoshopsuz kanitli gosterenler varsa denenebilir.
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz