Pusat K3 Pro alınır mı?

Bütçe
1000

Lzwayz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 2.el 825 TL'ye Pusat K3 Pro Monster red swirch mekanik klavyeyi buldum. Bütçem 1000TL o yüzden sıfır klavye alamıyorum sizce nasıldır. Fiyatına göre alınır mı? Satıcı yeni klavye aldığı için sattığını söylüyor.

Dostum ben o klavyeyi 6 ayda bir servise verdim 3 kez yenisini verdiler basmama ve uzun basma sorunu vardı haberin olsun.

Teknoloji şans işi diyeceğim de 3 kez de aynı problemi yaşamam bilemedim.

Dostum ben o klavyeyi 6 ayda bir servise verdim 3 kez yenisini verdiler basmama ve uzun basma sorunu vardı haberin olsun.

Teknoloji şans işi diyeceğim de 3 kez de aynı problemi yaşamam bilemedim.

Kullanan tanıdığım var sorduğumda güzel sorunsuz dedi.

Hocam merhaba Gamepower Eva 7 alınır mı sizce? Rengi çok güzel red switch RGB %75 klavye. Dediğiniz klavyenin rengi hoşuma gitmedi PC full siyah olduğu için mavi saçma dururdu.

Hocam merhaba Gamepower Eva 7 alınır mı sizce? Rengi çok güzel red switch RGB %75 klavye. Dediğiniz klavyenin rengi hoşuma gitmedi PC full siyah olduğu için mavi saçma dururdu.
Klavyelerinden bilgim yok. Ama kulaklığını almıştım bu markanın 2.5 yıldır kullanıyorum bi sorun yaratmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…