Superx248 Femtopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 86 10 Ağustos 2023 #11 464250 dedi: Hocam o şişiklik bilek desteği ve onu çıkarıp takabiliyorsunuz şu an çoğu Gaming klavyede var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum bilek desteği olduğunu. Fakat öyle olması biraz kötü gözüktü bana. Benim attıklarımda da var bilek desteği.
464250 dedi: Hocam o şişiklik bilek desteği ve onu çıkarıp takabiliyorsunuz şu an çoğu Gaming klavyede var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum bilek desteği olduğunu. Fakat öyle olması biraz kötü gözüktü bana. Benim attıklarımda da var bilek desteği.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 10 Ağustos 2023 #12 Superx248 dedi: Bu klavyenin altında şişme bir şey var o kötü duruyor bana göre. Yüzde yüz mekanik klavye arıyorum. Mesela bunu da buldum. https://www.hepsiburada.com/redragon-k586-pro-brahma-mekanik-turkce-oyuncu-klavye-p-HBV00000UHGSG?magaza=gokkusagibilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.55.5 Genişletmek için tıkla... Attığınız klavyeyi zamanında uygun fiyatlı diye öneriyorduk. Evet fiyatlar arttı ama o klavyeye 2000 lira verilmez. XPG Summoner iyidir.
Superx248 dedi: Bu klavyenin altında şişme bir şey var o kötü duruyor bana göre. Yüzde yüz mekanik klavye arıyorum. Mesela bunu da buldum. https://www.hepsiburada.com/redragon-k586-pro-brahma-mekanik-turkce-oyuncu-klavye-p-HBV00000UHGSG?magaza=gokkusagibilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.55.5 Genişletmek için tıkla... Attığınız klavyeyi zamanında uygun fiyatlı diye öneriyorduk. Evet fiyatlar arttı ama o klavyeye 2000 lira verilmez. XPG Summoner iyidir.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 10 Ağustos 2023 #13 HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Şuna bakın isterseniz .
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Şuna bakın isterseniz .