Pusat One Shot Pro 1.100 TL'ye alınır mı?

Bütçe sıkıntı değil ama yüksek fiyatlı bir mouse almayı da düşünmüyorum şu an için.

Bence rapoo VT9 Air alabilirsiniz bütçeniz yetiyor ise, yaklaşık 4-5 metrede bir gecikme olmadan kullanabiliyorsunuz.

Fiyatı 1500 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.
Mesafe zaten 3 metre civarı bu modele de bakayım.

Bütçe sıkıntı değil ama yüksek fiyatlı bir mouse almayı da düşünmüyorum şu an için.

Mesafe zaten 3 metre civarı bu modele de bakayım.

Bazı kablosuz mouselar var, araya en ufak bir engel girdiğinde acayip takılma yapıyorlar. O yüzden düzgün bir model almak en iyisi olur.

Her şeyin fiyatı artıyor, bu yüzden şu an uzun süre kullanılabilecek bir mouse almak daha iyi olur.

Bazı kablosuz mouselar var, araya en ufak bir engel girdiğinde acayip takılma yapıyorlar. O yüzden düzgün bir model almak en iyisi olur.

Her şeyin fiyatı artıyor, bu yüzden şu an uzun süre kullanılabilecek bir mouse almak daha iyi olur.
Var mıdır öneri ? Mini mouse olmasında

Var mıdır öneri ? Mini mouse olmasında
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,802206253.html

Hocam üçü de 1500-1600 civarı yapıyor.
Glorious için iyzico ile %10 + 300 cashback vardı bitmediyse. O şekilde biraz daha uygun oluyor. Glorious için takılma sorunları okumuştum yabancı forumlarda ama donanımsal değil yazılımsal diye düşünüyorum. Ayrıca sonradan düzeltildiğini de söyleyen birçok kişi vardı. O kısımda karar sizin ama takılma olursa iade edebilirsiniz en kötü. Şekli hoşunuza gittiyse alabilirsiniz, onun harici diğer ikisi de iyi mouse ama vt950 pro biraz ağır bir mouse (117 gr). Ağırlık önemli değilse o da iyi mouse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00