T tarsuslugenc Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Pusat One shot Pro Wireless fareyi almayi düşünüyorum. Nedersiniz iyi midir? 1150 TL fiyatı var hem kablolu hem kablosuz ve şarjli olması beni çekti siz nedersiniz piyasada bu fiyata daha iyisi var mı bunu mu almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Başlıkta da belirttiğim gibi Pusat One shot Pro Wireless fareyi almayi düşünüyorum. Nedersiniz iyi midir? 1150 TL fiyatı var hem kablolu hem kablosuz ve şarjli olması beni çekti siz nedersiniz piyasada bu fiyata daha iyisi var mı bunu mu almalıyım?
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 Pahalı bir tuğla.
HeylaNbiS Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 Ben aldım memnunum kablosuz şarj destekli neredeyse en uygun fare DPI değeride iyi tek uygulaması alışması zor.
Ben aldım memnunum kablosuz şarj destekli neredeyse en uygun fare DPI değeride iyi tek uygulaması alışması zor.