H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #1 Normalde sadece joystick alacaktım ama 500TL'ye uygun geldi. Sizce alınır mı? https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-pro-flight-stick/
Normalde sadece joystick alacaktım ama 500TL'ye uygun geldi. Sizce alınır mı? https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-pro-flight-stick/
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #2 Havacılık Sevdalısı dedi: Normalde sadece joystick alacaktım ama 500TL'ye uygun geldi. Sizce alınır mı? https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-pro-flight-stick/ Genişletmek için tıkla... İncelemeler pek iyi değildi malzemesi kalitesiz diyorlardı benimde merakım var ama Logitech 3d alırım daha iyi
Havacılık Sevdalısı dedi: Normalde sadece joystick alacaktım ama 500TL'ye uygun geldi. Sizce alınır mı? https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-pro-flight-stick/ Genişletmek için tıkla... İncelemeler pek iyi değildi malzemesi kalitesiz diyorlardı benimde merakım var ama Logitech 3d alırım daha iyi
H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #3 EagleEnes dedi: İncelemeler pek iyi değildi malzemesi kalitesiz diyorlardı benim de merakım var ama Logitech 3D alırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Gidip bakmıştım. Çok da kalitesiz gelmemişti.
EagleEnes dedi: İncelemeler pek iyi değildi malzemesi kalitesiz diyorlardı benim de merakım var ama Logitech 3D alırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Gidip bakmıştım. Çok da kalitesiz gelmemişti.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 Havacılık Sevdalısı dedi: Gidip bakmıştım. Çok da kalitesiz gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Zamanında elimde bilgisayar yoktu series s vardı logitech 3d 250tlye satılmıştı işime yaramıyor diye almadım şimdi iki katı oldu
Havacılık Sevdalısı dedi: Gidip bakmıştım. Çok da kalitesiz gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Zamanında elimde bilgisayar yoktu series s vardı logitech 3d 250tlye satılmıştı işime yaramıyor diye almadım şimdi iki katı oldu
H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #5 EagleEnes dedi: Zamanında elimde bilgisayar yoktu Series S vardı Logitech 3D 250TL'ye satılmıştı işime yaramıyor diye almadım şimdi iki katı oldu. Genişletmek için tıkla... Sahibinden'de falan var ama onu alana kadar Monster'ı alayım diyorum.
EagleEnes dedi: Zamanında elimde bilgisayar yoktu Series S vardı Logitech 3D 250TL'ye satılmıştı işime yaramıyor diye almadım şimdi iki katı oldu. Genişletmek için tıkla... Sahibinden'de falan var ama onu alana kadar Monster'ı alayım diyorum.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #6 Havacılık Sevdalısı dedi: Sahibinden'de falan var ama onu alana kadar Monster'ı alayım diyorum. Genişletmek için tıkla... Sahibinden uzun iş ya al gitsin
Havacılık Sevdalısı dedi: Sahibinden'de falan var ama onu alana kadar Monster'ı alayım diyorum. Genişletmek için tıkla... Sahibinden uzun iş ya al gitsin
H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #7 EagleEnes dedi: Sahibinden uzun iş ya al gitsin. Genişletmek için tıkla... Kerem gök Twitch'de yayın açıp oynuyor canım çekti vallahi benim de Flight SIM.
EagleEnes dedi: Sahibinden uzun iş ya al gitsin. Genişletmek için tıkla... Kerem gök Twitch'de yayın açıp oynuyor canım çekti vallahi benim de Flight SIM.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #8 Havacılık Sevdalısı dedi: Kerem gök Twitch'de yayın açıp oynuyor canım çekti vallahi benim de Flight SIM. Genişletmek için tıkla... Bende Xbox series s var gamepad ile kör topal uçuyoruz
Havacılık Sevdalısı dedi: Kerem gök Twitch'de yayın açıp oynuyor canım çekti vallahi benim de Flight SIM. Genişletmek için tıkla... Bende Xbox series s var gamepad ile kör topal uçuyoruz
H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #9 EagleEnes dedi: Bende Xbox series s var gamepad ile kör topal uçuyoruz Genişletmek için tıkla... Bende de vardı ss. Gamepad ile gta'da uçak uçuruyor gibi
EagleEnes dedi: Bende Xbox series s var gamepad ile kör topal uçuyoruz Genişletmek için tıkla... Bende de vardı ss. Gamepad ile gta'da uçak uçuruyor gibi
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.377 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #10 Havacılık Sevdalısı dedi: Bende de vardı ss. Gamepad ile gta'da uçak uçuruyor gibi Genişletmek için tıkla... İniş çok zor işte gamepad ile
Havacılık Sevdalısı dedi: Bende de vardı ss. Gamepad ile gta'da uçak uçuruyor gibi Genişletmek için tıkla... İniş çok zor işte gamepad ile