Pusat Reflex Pro Kablosuz Oyuncu Mouse

Evet çoğunuz başlığı görünce işte kronik bir mouse daha fakat çok büyük ölçüde yanlıyorsunuz dostlarım monster bu sefer bir ilki başarmış olabilir bende sizin gibi laptopların karşı ön yargılıydım fakat ekipman konusunda bu işte kendini çok geliştirdi monster fiyatlarıda düşük seviyede tutmaları cabası şimdi ordan 3 5 kişi çıkar bu fiyata helios var o alınır der ama görünüş ve tutuş hissiyatına bayıldığım o ürün

Pusat Reflex Pro Kablosuz​

Oyuncu Mouse (Beyaz)​

Teknik özellikler​

• PixArt PAW 3335 Sensör
  • Ayarlanabilir 16.000 DPI
  • Kailh GM4.0 Mekanik Anahtarlar
  • 70 Saat Kullanım Süresi
  • Özelleştirilebilir RGB Aydınlatma
  • Şarj İstasyonu

gibi farkındalık yaratak ekipmanda kendini geliştirmeye başladı bunu görmezden gelmek gerçekten büyük bir problem belki E-Spor kalitesinde mouse üretmiyorlar fakat şu anda bu seviyeleri çıkmaları bile kendilerini geliştirmek için gayret gösterdiklerinin başarısıdır.

Ürüne puanım 10/7.5
Alınırmı : Alınır!

Ve piili değil (Dual Batary)

Yeni model klavyeleri mouseları çıktığı andan beri hep inceleme kanallarında baktım bekledim vs Instagram'dan yazdım hatta reklamı çıkıyordu. İnceleme yok mu? vs diye adamlar ısrarla yapmadılar.

Yıl olmuş 2024 bu devirde internette inceleme bakmadan çorap bile almıyorsun artık. E bir zahmet inceleme için zahmete girip yollayacaksın birkaç düzgün tarafsız inceleme yapan kanala adamlar baksın test etsin. Ama yok onun yerine sponsorlukla yaptırıp hiçbir teknik veri olmadan özellikleri okuyarak söyleyen kişilere yaptırmışlar. 1-2 modeli gerisi de yok.

Öyle olunca bende almadım almam da.

Klavyelere baktım 2024 yılındayız. Bir zahmet ses kadranı, mute tuşu play pause hiçbir şey yok düz A4Tech klavye gibi. Fiyat da absürt kaçmış. Bilmiyorum kim karar verdi bu tasarıma anlamak güç.

Ayrıca reklam ve pazarlama da bence komple değişmeli.

Merhaba bahsettiğiniz üründen ben de aldım lakin PC'ye bağladığımda kullanamıyorum kablolu veya kablosuz fark etmiyor fareyi algılamıyor yardımcı olabilir misiniz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…