Push günü hareket önerisi

TexFool

Hectopat
Daha fazla  
Normalde:
  • Bench press.
  • İncline dumbbell press.
  • Wide chest press.
  • Peck fly.
  • Lateral.
  • Shoulder press.
  • Triceps pushdown.
  • Overhead.
  • Skull cursher.
Yapıyordum ama antrenmanlarım 2 saati bulmaya basladı. Göğsüden ve bicepsden bir hareket çıkaracağım. Sizce hangisi?

Normalde:
  • Bench press.
  • İncline dumbbell press.
  • Wide chest press.
  • Peck fly.
  • Lateral.
  • Shoulder press.
  • Triceps pushdown.
  • Overhead.
  • Skull cursher.
Yapıyordum ama antrenmanlarım 2 saati bulmaya basladı. Göğsüden ve bicepsden bir hareket çıkaracağım. Sizce hangisi?
Benim programıma benziyor oldukça. Ben Skull Crusher yapmıyorum. Triceps için zaten 2 hareket yeterli, diğer hareketlerde de aktif olarak çalışıyor. Bana sorarsan bir gün Wide yap bir gün düz bench yap (Ben de antrenmanlar 2 saati bulunca buna döndüm. P-P-L - Rest Day P-P-L - Rest Day şeklinde sürekli döngü halinde yapıyorum. O sebeple her iki hareketi de yapmış oluyorum ama aynı hafta içinde farklı günlerde.). Bu şekilde 2 hareket eksiltmiş olursun. Skull Crusher'ı seviyorsan Overhead'i çıkarabilirsin. Pushdown kalsın.

Benim programıma benziyor oldukça. Ben Skull Crusher yapmıyorum. Triceps için zaten 2 hareket yeterli, diğer hareketlerde de aktif olarak çalışıyor. Bana sorarsan bir gün Wide yap bir gün düz bench yap (Ben de antrenmanlar 2 saati bulunca buna döndüm. P-P-L - Rest Day P-P-L - Rest Day şeklinde sürekli döngü halinde yapıyorum. O sebeple her iki hareketi de yapmış oluyorum ama aynı hafta içinde farklı günlerde.). Bu şekilde 2 hareket eksiltmiş olursun. Skull Crusher'ı seviyorsan Overhead'i çıkarabilirsin. Pushdown kalsın.
ben ppl ile upper lower beraber yapıyorum ama dediğiniz mantıklı geldi upper gününe birini psuh gününe baska birini koyucağım tesekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı