Putty "connection time out" hatası

WickedWitch

Centipat
Ben Windows 10 üzerine VB ile Linux 7.4 kurulumu yaptım. Linux'a da Oracle 12C DB kuracağım. Fakat Putty ile sürekli connection time out uyarısı alıyorum. 3 kere kurdum, internet bağlantılarımı değiştirdim ancak bir sonuç elde edemedim.
İnternet üzerinde araştırmamda da güvenlik duvarını kaldırın diyordu, onu da yaptım ama sonuç maalesef değişmedi. Umarım benimle aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşan birileri buralardadır. Şimdiden teşekkür ederim.

Virtual box üzerinde ağ kartın NAT veya Bridge olarak denediğinde durum nasıl.
Windows üzerinden sanal makinene PING atabiliyormusun bu iletişimlerden emin olduktan sonra terminale sıra gelir.

Öncelikle teşekkür ederim ensopat. İkisinde de sonuç şöyle oluyor. Telefondan internetimi açıp sistemi kurmaya çalıştığımda bir sıkıntı yok, terminalde açılıyor.
Ancak ağ ile bağlandığımda "connection time out" uyarısını almaya devam ediyorum. Ping atabiliyorum evet, iş terminal kısmına gelince sorun yaşatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…