Değerli dostlar kredi kartı boyutunda plastik kartın üzerine tasarım basacağım. Kart baskı makineleri çok pahalı. İnternetten matbaa ile toplu sipariş veriliyor. O bana yaramaz. Bu PVC kartın üzerine baskıyı nasıl yapabilirim?
Tasarladığınız elektronik devrelerinizi nasıl bakır veya epoksi plakete aktarabileceğinizi bilmiyor musunuz? Baskılı devre kartımızın ilk adımdan lehimleme kısmına kadar olan adımları teker teker inceleyeceğiz.
Değerli dostlar kredi kartı boyutunda plastik kartın üzerine tasarım basacağım. Kart baskı makineleri çok pahalı. İnternetten matbaa ile toplu sipariş veriliyor. O bana yaramaz. Bu PVC kartın üzerine baskıyı nasıl yapabilirim?
Bakir bir plaket ve baski devre kalemi (142M-S) alip kendin cizerek yapabilirsin. Ben, kopya kagidi ile cizerdim. Cizimi bitirdikten sonra perhidrol ve tuz ruhu karisiminin icine plaketi at ve erimesini bekle bu islemi yaparken koklamamaya calis. En son tiner veya aseton yardimi ile kalemle cizdigin yerleri cikart. İnce uclu bir matkap ile plakete delik acip elektronik malzemelerini lehimlemeye baslayabilirsin.