Tekno2015 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #11 Adion dedi: Bu sitede bazı sorunların çözümü ile ilgili yazılar var. O yazdıkları şeyleri yaparak dene bir de. Bağlantı Sorunlarını Giderme – Riot Games Oyuncu Destek Genişletmek için tıkla... Bazılarını daha önce yaptım olmadı. Şimdi yapmadıklarımı da yaparım.
Adion dedi: Bu sitede bazı sorunların çözümü ile ilgili yazılar var. O yazdıkları şeyleri yaparak dene bir de. Bağlantı Sorunlarını Giderme – Riot Games Oyuncu Destek Genişletmek için tıkla... Bazılarını daha önce yaptım olmadı. Şimdi yapmadıklarımı da yaparım.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2015 #12 Modeminizde güvenlik duvarı ve dos koruma gibi ayarlar varsa kapatın. Sorun düzelmezse oyunu onarmayı deneyin.
Modeminizde güvenlik duvarı ve dos koruma gibi ayarlar varsa kapatın. Sorun düzelmezse oyunu onarmayı deneyin.
Tekno2015 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #13 Çalışmadı arkadaşlar. JaroxJamaica dedi: Modeminizde güvenlik duvarı ve dos koruma gibi ayarlar varsa kapatın. Sorun düzelmezse oyunu onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kapattım ve onardım. Olmadı. Adion dedi: Bu sitede bazı sorunların çözümü ile ilgili yazılar var. O yazdıkları şeyleri yaparak dene bir de. Bağlantı Sorunlarını Giderme – Riot Games Oyuncu Destek Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım yine çalışmadı.
Çalışmadı arkadaşlar. JaroxJamaica dedi: Modeminizde güvenlik duvarı ve dos koruma gibi ayarlar varsa kapatın. Sorun düzelmezse oyunu onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kapattım ve onardım. Olmadı. Adion dedi: Bu sitede bazı sorunların çözümü ile ilgili yazılar var. O yazdıkları şeyleri yaparak dene bir de. Bağlantı Sorunlarını Giderme – Riot Games Oyuncu Destek Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım yine çalışmadı.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2015 #14 TeamViewer IP ve şifre gönderir misin? Sorunu detaylı incelemek isterim.
Tekno2015 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #15 JaroxJamaica dedi: TeamViewer IP ve şifre gönderir misin? Sorunu detaylı incelemek isterim. Genişletmek için tıkla... 378 219 726 5010 1836
JaroxJamaica dedi: TeamViewer IP ve şifre gönderir misin? Sorunu detaylı incelemek isterim. Genişletmek için tıkla... 378 219 726 5010 1836
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2015 #16 Oyunu silip baştan kurmaya karar verdik. Diğer online oyunlarda sorun yoktu. Sadece LOL'de sorun vardı. Yaptığımız işlemler: IP adresleri ile detaylı şekilde oynadık. DNS adresleri ile de oynadık. Virüs sistemini bilgisayardan kaldırdık ve günvenlik duvarını kapattık. CC ile kayıt defterini onardık. DX güncellemesi ve Visual ++ kütüphanesini güncelledik. Harklı hesap ve farklı server ile giriş yapmaya çalıştık. Şimdi oyunu silip CC ile artıkları temizleyip oyunu baştan kuracağız.
Oyunu silip baştan kurmaya karar verdik. Diğer online oyunlarda sorun yoktu. Sadece LOL'de sorun vardı. Yaptığımız işlemler: IP adresleri ile detaylı şekilde oynadık. DNS adresleri ile de oynadık. Virüs sistemini bilgisayardan kaldırdık ve günvenlik duvarını kapattık. CC ile kayıt defterini onardık. DX güncellemesi ve Visual ++ kütüphanesini güncelledik. Harklı hesap ve farklı server ile giriş yapmaya çalıştık. Şimdi oyunu silip CC ile artıkları temizleyip oyunu baştan kuracağız.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 18 Ağustos 2015 #17 Ne gerek vardı bu kadar zahmete soru işaretine tıklayıp onar deseydiniz keşke
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2015 #18 Onarma işlemini arkadaş zaten yaptı.
Tekno2015 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #19 Saykopat dedi: Ne gerek vardı bu kadar zahmete soru işaretine tıklayıp onar deseydiniz keşke Genişletmek için tıkla... 3 defa onardım düzelmedi.
Saykopat dedi: Ne gerek vardı bu kadar zahmete soru işaretine tıklayıp onar deseydiniz keşke Genişletmek için tıkla... 3 defa onardım düzelmedi.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 18 Ağustos 2015 #20 Nasıl ya o kadar işlem yaptınız düzelmedi mi? Olamaz yani Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nasıl ya o kadar işlem yaptınız düzelmedi mi? Olamaz yani Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et