Tekno2015 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 423 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2015 #51 Kasmer dedi: Arkadaşın sormak istediği konu evde mi yaşıyorsun internet size mi ait yoksa ortak falan mı? Genişletmek için tıkla... Kendi internetim.
Kasmer dedi: Arkadaşın sormak istediği konu evde mi yaşıyorsun internet size mi ait yoksa ortak falan mı? Genişletmek için tıkla... Kendi internetim.
frkngntrkn Hectopat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #52 Modem arayüzünden gvenlik bölümüne gelin ayarların bu şekilde olduguna emin olun ben bu şekilde düzelttim o hatayı Dosya Ekleri Adsız.png 41,5 KB · Görüntüleme: 505
Modem arayüzünden gvenlik bölümüne gelin ayarların bu şekilde olduguna emin olun ben bu şekilde düzelttim o hatayı
H Hmzy Hectopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 441 2 Kasım 2015 #53 Bunu yükleyince benim geçmişti sen de dene istersen: Yasaklı sitelere giriş için VPN
Onur Duralioğlu Kilopat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D Görselleştirme 25 Eylül 2016 #54 Arkadaşlar jarox adlı arkadaşın verdiği tavsiye galiba yanlış yönde bende de vardı sorun u arayüzden çözdüm tt net için ağ ayarı dns yi seçin yeni kural ekleyin ve arkadaaşın verdiği ip ve ismi girin
Arkadaşlar jarox adlı arkadaşın verdiği tavsiye galiba yanlış yönde bende de vardı sorun u arayüzden çözdüm tt net için ağ ayarı dns yi seçin yeni kural ekleyin ve arkadaaşın verdiği ip ve ismi girin