PvP server açmak için oyun önerisi

fakuhluu

Hectopat
Daha fazla  
Yakın bir arkadaşım PvP oyun sunucularıyla ilgili potansiyel bir yatırımcı bulduğunu söyledi. Kendisi Knight fikrini ileri sürdü, ben de kendi bildiğim taraf olduğundan ötürü Metin2 fikrini ileri sürdüm. Fakat hangisinde daha iyi iş yapabiliriz hangisi daha çok getiri sağlarla alakalı hemfikir olamadık. Yalnızca Knight ve Metin2 olmak zorunda da değil, gerekirse WoW bile olabilir diyoruz. Asıl amacımız tabii ki para kazanmak fakat hiçbir oyunla ilgili açık bir şekilde şu oyun şu kadar kazandırır, bu oyun bu kadar kazandırır diye hiçbir bilgi bulamadım. Bilgili abilerimin beni aydınlatmasını bekliyorum. İyi sosyaller, iyi akşamlar.

Knight hakkında bilgim yok o yüzden Metin2 ile ilgili konuşacağım. Kimse net kazancını herkese açık paylaşmıyor fakat Metin2 sunucuları eğer yüksek oyuncu sayısına ulaşır ve nesne marketini güzel ayarlarsa milyonlar kazanabiliyor. Tabi milyonlar kazanmak için önce reklama en az 200-300 bin lira harcamak gerekebilir. Bir dönem sunucu açacaktım ve araştırıyordum. Fiyatlar değişmiştir ancak 100 bin lira civarı harcama ile iyi oyuncu sayısına ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Oyun dosyaları satan ya da kısıtlı düzenlemeler sunan birçok firma mevcut fakat yüksek gelir istiyorsanız kendi dosyalarınıza sahip olmanız şart diyebilirim. Tabi bunu çok yüksek kazançlar için söylüyorum. Hazır dosyalar kullanarak da iyi gelirler elde edilebilir. Önemli olan reklam ve oyun yapısının iyi kurgulanması. En zevkli yapıyı da kursanız düzgün reklam yapmamanız durumunda oyuncunuz az olur. Çok iyi reklam yapıp çok sayıda oyuncu toplarsanız da iyi bir oyun yapısı yoksa kısa sürede oyuncu kaybedersiniz. Dengeyi iyi kurmak gerekiyor. Bütçeniz nedir bu arada?

300bin₺ ile 500bin₺ aralığında sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…