F Flordy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 156 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Bunu almayı düşünüyorum, sesi iyi midir? Tam fiyatına almayacağım. O fiyata daha iyi şeyler alınır, biraz daha ucuza alacağım. Sizce alınır mı? Linki: Genel Markalar Profesyonel Masaüstü Canlı Mikrofon Mc-pw8 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
Bunu almayı düşünüyorum, sesi iyi midir? Tam fiyatına almayacağım. O fiyata daha iyi şeyler alınır, biraz daha ucuza alacağım. Sizce alınır mı? Linki: Genel Markalar Profesyonel Masaüstü Canlı Mikrofon Mc-pw8 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 Markasız bir ürüne benziyor uzak durun. Onun yerine gidip BM800 veya Razer Seiren mini bakılabilir.
F Flordy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 156 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 BuffyCookie dedi: Markasız bir ürüne benziyor uzak durun. Onun yerine gidip BM800 veya Razer Seiren mini bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Phantom'lu BM800 kullandım iğrenç bir deneyimdi düzgün çalışan bir alet değil Razer Seiren mini ye alacak param yok ürünü normal fiyatından daha aza alıyorum.
BuffyCookie dedi: Markasız bir ürüne benziyor uzak durun. Onun yerine gidip BM800 veya Razer Seiren mini bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Phantom'lu BM800 kullandım iğrenç bir deneyimdi düzgün çalışan bir alet değil Razer Seiren mini ye alacak param yok ürünü normal fiyatından daha aza alıyorum.