playboinacruu
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Student
Merhaba.
görüldüğü üzere
Manifest: Property 'capture_links' ignored, type string or array of strings expected.
ve
Fetch failed; returning offline page instead. Domexception: The service worker navigation preload request failed due to a network error. This may have been an actual network error, or caused by the browser simulating offline to see if the page works offline: See Web Application Manifest
hataları alıyorum
Bunları nasıl çözebilirim?
Halen bir çözüme ulaşabilmiş değilim.
Ayriyeten service-worker.js'de offline çalıştırma kodlarını istemiyorum fakat bu konuda bilgim olmadığından offline kodlarını ayıklayamıyorum.
Eğer bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olabilir mi? *konularda*
Çok önemli bir hata değil ama
Gerçekten kimse yok mu: O
Tk olan domain. Xyz olarak değiştirilmiştir yardımcı olacaklar onu dikkate alsınlar teşekkürler.
Kimse destek olmadı fakat çözümü buldum.
Sizlerde yapmak isterseniz:
Sitem
PWA Nasıl Kurulur?
Bana Tıkla!
görüldüğü üzere
Manifest: Property 'capture_links' ignored, type string or array of strings expected.
ve
Fetch failed; returning offline page instead. Domexception: The service worker navigation preload request failed due to a network error. This may have been an actual network error, or caused by the browser simulating offline to see if the page works offline: See Web Application Manifest
hataları alıyorum
Bunları nasıl çözebilirim?
Halen bir çözüme ulaşabilmiş değilim.
Ayriyeten service-worker.js'de offline çalıştırma kodlarını istemiyorum fakat bu konuda bilgim olmadığından offline kodlarını ayıklayamıyorum.
Eğer bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olabilir mi? *konularda*
Çok önemli bir hata değil ama
Gerçekten kimse yok mu: O
Tk olan domain. Xyz olarak değiştirilmiştir yardımcı olacaklar onu dikkate alsınlar teşekkürler.
Kimse destek olmadı fakat çözümü buldum.
Sizlerde yapmak isterseniz:
Sitem
PWA Nasıl Kurulur?
Bana Tıkla!
Son düzenleme: