oguz123gs Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, kasamı yeni değiştirdim haliyle artık yeni fanlar takabiliyorum. Özellikle egzoz fan olarak kullanabileceğim RPM düzeyi iyi kaliteli mümkünse ARGB fan arıyorum. PWM olması şart, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, kasamı yeni değiştirdim haliyle artık yeni fanlar takabiliyorum. Özellikle egzoz fan olarak kullanabileceğim RPM düzeyi iyi kaliteli mümkünse ARGB fan arıyorum. PWM olması şart, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #2 Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Bilgisayar Kasa Fanı Fiyatları ve Modelleri | Gelbura.com Bilgisayar Kasa Fanı En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' da www.gelbura.com
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Bilgisayar Kasa Fanı Fiyatları ve Modelleri | Gelbura.com Bilgisayar Kasa Fanı En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' da www.gelbura.com