PWM çoklayıcı önerisi

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Akasa Flexa buldum, bu ürün işimi görür mü? Normalde Akasa Flexa gibi ürünlerde mantık 1 tane 4 pin bağlarsın diğer bağladığın 3 pinleri 4 pin gibi kandırmaya çalışırsın. Ama takacağım fanların hepsi 4 pin. Bu durumda hepsi çalışıyor mu?

Air Blazer 120R takmayı düşünüyorum.

Eğer bunu alma derseniz PWM kontrolcü önerisine de açığım yalnız çok pahalı olmasın.

Benim de tüm fanlarım 4 pinli fakat 3 pinli yere takarak kullanabiliyorum. Eğer fan sayısı 5'i geçmiyorsa Flexa yeterli bence.
Anakartımda 4 SYS_FAN portu var ancak kasamda 8 fan var. 1 tane Akasa Flexa tam olarak işimi görüyor. Şu an takılı fanlar MOLEX ile bağlı olduğu için sorun yok ancak yeni alacağım fanlar 4 pin olacak.

Anakartımda 4 SYS_FAN portu var ancak kasamda 8 fan var. 1 tane Akasa Flexa tam olarak işimi görüyor.
O zaman Arctic'in 10 portlu kutusunu almak kasanın daha iyi olur bence. Arka tarafta çok fazla kablo olmasına sebep olabilir. Eğer bütçe yetiyorsa tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı