wgaijin Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 274 Çözümler 2 1 Ekim 2024 #1 Bu ürünü aldım Arctic bionix P12 fanları bağlayacağım iş görür mü? Bilginiz var mı? Ch_fan girişine bağlamak istiyorum. Molex girişli aldım çok uğraştırdı yapamadım. Bir problem çıkarır mı? Dosya Ekleri 1727787421088.png 140,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu ürünü aldım Arctic bionix P12 fanları bağlayacağım iş görür mü? Bilginiz var mı? Ch_fan girişine bağlamak istiyorum. Molex girişli aldım çok uğraştırdı yapamadım. Bir problem çıkarır mı?
halilakyildiz02 Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 46 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #2 Birden fazla fan kontrolü ve dengeli çalışması için iyi bir tercih, bu sebeple soğutmada da güzel etkileri var.
Birden fazla fan kontrolü ve dengeli çalışması için iyi bir tercih, bu sebeple soğutmada da güzel etkileri var.
wgaijin Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 274 Çözümler 2 1 Ekim 2024 #3 halilakyildiz02 dedi: Birden fazla fan kontrolü ve dengeli çalışması için iyi bir tercih, bu sebeple soğutmada da güzel etkileri var. Genişletmek için tıkla... hocam ch fana bağlayabilirim değil mi bir sorun çıkarmaz ve kablo boyu yeterli olur mu kablo boyu 30cm.
halilakyildiz02 dedi: Birden fazla fan kontrolü ve dengeli çalışması için iyi bir tercih, bu sebeple soğutmada da güzel etkileri var. Genişletmek için tıkla... hocam ch fana bağlayabilirim değil mi bir sorun çıkarmaz ve kablo boyu yeterli olur mu kablo boyu 30cm.