Kullanım klavuzuna göre D_LED1/D_LED2 girişlerini (3 pin şeklinde) kullanabilirsiniz ARGB için. 2 tane bu girişten var. 2 den fazla fan takacaksanız çoğaltıcı gerekecekAnakart üzerinde hangi porta takmalıyım ve çoklayıcı kablo almak gerekir mi son olarak sorum bu olsun.
Anakartta VDG yazan porta takılıyor olması lazım. Yanlış bilgi olabilir. Bende ARGB donanım kullanıyorum ve kullanım kılavuzunda Gigabyte anakartlar için VDG'yi gösteriyordu. Fanın kullanım kulavuzunu internet üzerinden bulabilirsem kesin bilgi verebilirim.
5 tane takmayı planlıyorum 3 tanesi ön tarafa 2 tanesi üst tarafa gelecek şekildeKullanım klavuzuna göre D_LED1/D_LED2 girişlerini (3 pin şeklinde) kullanabilirsiniz ARGB için. 2 tane bu girişten var. 2 den fazla fan takacaksanız çoğaltıcı gerekecek
Hocam kullanım kılavuzunu buldum ama resimde VDG grişi yok. Takılamıyor olabilir.Tamam yorumunuzu bekliyor olacağım daha önce aldığım fanlar sıkıntılı çıktı 3 tane harici daha fanım var ama fan hız kontrolünü yapamadığım için öylece çekmecemde yatıyorlar.
5 tane takacaksanız 4 ARGB alıp çoklayıcı ile dediğim 2 porta, 1 tane RGB alıp LED_C portuna takabilirsiniz. Ama bi volt hesabı yapmak gerekebilir.5 tane takmayı planlıyorum 3 tanesi ön tarafa 2 tanesi üst tarafa gelecek şekilde
5 tane takacaksanız 4 ARGB alıp çoklayıcı ile dediğim 2 porta, 1 tane RGB alıp LED_C portuna takabilirsiniz. Ama bi volt hesabı yapmak gerekebilir.
Bence de 5 tane almak yerine 3 girişiniz var 3 tane alın , duruma göre hareket edersiniz. 2 tane ARGB girişi, 1 tane RGB girişi.
Kitapçıkta ARGB girişlerinin de 12v verebildiği yazıyor ama 3 pinli, onu nasıl yaptığını söylememiş. Belki anakart üzerinden voltu ayarlanıyordur. Ama direk 3 pin e ARGB yi takınca calışacaktır ayarsız.
Arctic bionix işini rahatlıkla görür fazla para verme. Akasa Viper de tavsiye edilir.
Arctic bionix işini rahatlıkla görür fazla para verme. Akasa Viper de tavsiye edilir.
Kullanım klavuzuna göre D_LED1/D_LED2 girişlerini (3 pin şeklinde) kullanabilirsiniz ARGB için. 2 tane bu girişten var. 2 den fazla fan takacaksanız çoğaltıcı gerekecek
5 tane takacaksanız 4 ARGB alıp çoklayıcı ile dediğim 2 porta, 1 tane RGB alıp LED_C portuna takabilirsiniz. Ama bi volt hesabı yapmak gerekebilir.
Bence de 5 tane almak yerine 3 girişiniz var 3 tane alın , duruma göre hareket edersiniz. 2 tane ARGB girişi, 1 tane RGB girişi.
Kitapçıkta ARGB girişlerinin de 12v verebildiği yazıyor ama 3 pinli, onu nasıl yaptığını söylememiş. Belki anakart üzerinden voltu ayarlanıyordur. Ama direk 3 pin e ARGB yi takınca calışacaktır ayarsız.
Foto kullanma klavuzundaki girişler mevcut. rev.1 modelinin kullanma kılavuzu, isterseniz almadan anakartınızı kontrol edin. Bu girişler mevcut mu diye, garanti olsun
ARGB için bir dişi ve bir erkek 3pin kablo ile daisychain yaparak bağlıyorsunuz.Kısaca Benim anlatmak istediğim. Anakartda A konnektörüne takacağım çoklayıcı ile bu fanların hepsinin hızlarını manuel olarak ayarlayacağım benim istediğim şey bu arkadaşlar.
Karışık yorumlar yapılmış çok verimli bir bilgi edinemedim işin doğrusu
ARGB için bir dişi ve bir erkek 3pin kablo ile daisychain yaparak bağlıyorsunuz.
PWM için ise Artric fan hub alarak çözüme ulaşabilirsin. Ben bağlantı işinden çok anlamadığım için o şekilde yaptım, bağlantı çok kolay. Kontrolde edebiliyorum hızları.
Air blazer için konuşuyorum.