E Eren_01875 Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar PWM tasarımı yaptım sizce bunda bir yanlışlık var mı? Gerçek hayatta geçireceğim bu projeyi. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (53).png 55,3 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Arkadaşlar PWM tasarımı yaptım sizce bunda bir yanlışlık var mı? Gerçek hayatta geçireceğim bu projeyi.
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #2 Eren_01875 dedi: Arkadaşlar PWM tasarımı yaptım sizce bunda bir yanlışlık var mı? Gerçek hayatta geçireceğim bu projeyi. Genişletmek için tıkla... Bana göre yok gibi ama bu konudan iyi anlayan birine göstersen daha doğru olur. Şimdiden ellerine sağlık.
Eren_01875 dedi: Arkadaşlar PWM tasarımı yaptım sizce bunda bir yanlışlık var mı? Gerçek hayatta geçireceğim bu projeyi. Genişletmek için tıkla... Bana göre yok gibi ama bu konudan iyi anlayan birine göstersen daha doğru olur. Şimdiden ellerine sağlık.