Bugün öylesine oyun oynuyorum bir an farenin gereğinden fazla sağa kaydığını hissettim. Test ettiğimde fareyi aynı yerde döndürürken kendi kendine fazlasıyla sağa kaydığını fark ettim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Bugün öylesine oyun oynuyorum bir an farenin gereğinden fazla sağa kaydığını hissettim. Test ettiğimde fareyi aynı yerde döndürürken kendi kendine fazlasıyla sağa kaydığını fark ettim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Bende de Helios II Pro S var, düz yüzeyde (yere koyunca) mousepad asla bir sorun çıkarmıyor. Masam ise küçük sayılır ve ceviz ağacından olduğu için girintili çıkıntılı. Mousepad’in bir kısmı üstte, diğer kısmı altta kalıp arada küçük bir boşluk olduğundan mousepad yukarılarına doğru bazen sensör algılamıyor veya fazla dönüyor.
Bilmiyorum çok seneler önce tırt bir mouseum vardı aynı problemi yaşadım uzun zaman sonra tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum ve mouseu alalı bir ay olmadı daha yani biraz can sıkıcı
Bilmiyorum çok seneler önce tırt bir mouseum vardı aynı problemi yaşadım uzun zaman sonra tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum ve mouseu alalı bir ay olmadı daha yani biraz can sıkıcı
Wraith'in destek mailine yazdım, en kötü mouse değiştiricem bir tane internette görmüştüm mouseun içinde fan vardı çok egzantirik duruyordu onu bulabilirsem bi denemek istiyorum.