PXE-MOF : Exiting PXE ROM Hatası

YunusEroll

Centipat
Öncelikle merhaba bu sorunu dün sabah almaya başladim.
20190807_180728.jpg

3 kere bu ekran gelip gidiyor 3'ten sonra da bu ekran geliyor.
20190807_180735.jpg

Bu da gittikten sonra bu ekran geliyor.

20190807_182136.jpg

Bu sorunla durduk yere karşılaştım.

Dosya Ekleri

• 20190807_180728.jpg
    20190807_180728.jpg
    915,5 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarında "Wake on LAN" açıksa kapatın. Boot ayarlarında ise Windows kurulu olan diski ilk sıraya alın. Veya bunlarla hiç uğraşmak istemiyorsanız bilgisayarınızı tamamen elektrikten ayırın ve Clear CMOS yöntemiyle veya BIOS pili çıkartıp bir süre bekleme yoluyla BIOS sıfırlayın.

BIOS ayarlarında "Wake on LAN" açıksa kapatın. Boot ayarlarında ise Windows kurulu olan diski ilk sıraya alın. Veya bunlarla hiç uğraşmak istemiyorsanız bilgisayarınızı tamamen elektrikten ayırın ve Clear CMOS yöntemiyle veya BIOS pili çıkartıp bir süre bekleme yoluyla BIOS sıfırlayın.
Merhaba bios pilini dün çıkartıp takmıştım o olmamisti ve ilk dediginizi nasil yapabilirim bilmiyorum
H
birde wake on lan diger yazılışı PCIE ise kapalı gözüküyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı