PXN V10 Pro Alınır Mı?

Sonrasında geliştirmek için çok iyi, eğer biraz daha beklersem VD4'e yönelebilirim

Hocam VD4'de debriyaj yok sanırım, ayrı olarak mı satışa çıkacak?
Bu gelecek bundle da yok büyük ihtimalle. VD6'nın bundle da var debriyaj. VD6'nın direksiyonu da V12 Lite'ın direksiyonu olarak gelecek.

20-25k civarına alınabilir zaten mozadan her türlü ucuz kalır o civarda.

Beyler kusura bakmayın konu geçen ayın ama bir soru soracağım pxn v10 pro düşünüyorum acaba direksiyonu kaç dereceye kadar ayarlayabiliyoruz diğer direct driveler gibi sınırsız açısımı var çünkü mozada falan gördüm sınırsız dönüş açısı var yazılım üzerimden 2450 dereceye kadardı sanırım ayarlanıyor bu üründemi o şekilde acaba çünkü ets 2 de falan 1800 dereceye alıp oynayacağım cevaplarsanız sevinirim

Birde eklemeyi unuttum mesaj düzenlemeyi bilmiyorum o yüzden

Diğer dd direksiyon setlerinde otomatik ayarlma diye birşey vardı oyundaki aracın direksiyonu ile aynı dereceye otomatik alıyordu bu direksiyonda o özellik varmı

Lan olayı anlamadım yeni mesaj yazdım diğerine ekledi yeniyim buralarda kusura bakmayın

Son düzenleme:

Hocam YouTube'da direksiyonun uygulama özelliklerini gösteriyorlar genelde onlara da bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…