Alınır. Hem de 20k bütçe altında alınabilir tek model.G29 düşünüyordum, bu modeli gördüm ve ciddi düşünmeye başladım. Alınır mı? Ayrıca vitesi olmaması beni daha da düşündürüyor.
Attığınız vites ile sorunsuz kullanabilirim değil mi?Alınır. Hem de 20k bütçe altında alınabilir tek model.
Biz aylardır kullanıyoruz.
Rehber: PXN Direct Drive Setler Kurulum Rehberi
Arkadaşlar PXN'in yeni setlerini alan arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan. Herkesin sorusuna yetişemeyeceğim için V10 Pro/Ultra ile VD4-VD6'ların kurulumu için gerekli videoları, yazılımı vs. buradan paylaşacağım. Öncelikle VD4 ve VD6 için masa aparatı ve set kurulumu. V10 Pro/Ultra...www.technopat.net
Vitesi yok diye almamak da biraz garip. Neden bizim insanımız vitese bu kadar takık anlamıyorumBu cihazların motoru ve pedalları önemli. Vites dediğiniz şey ayrı bir aksesuardır ve sonradan alınır. PXN marka olmasına da gerek yok. 3D yazıcıdan yapılma vitesleri dahi kullanabilirsiniz çünkü direksiyona değil PC ye bağlanarak kullanılır.
Şu vites mesela G29'un vitesinden daha kaliteli.
Ayrıca şuan V10 Ultra Pro'dan daha ucuz. Debriyaj bulunabilirse Pro'dan daha mantıklı.
Hocam isterseniz Thrustmaster vitesi ile kullanın. Dediğim gibi USB üzerinden PC'ye takarak kullanacaksınız. Oyun içinde ayar bir donanım gibi gözükecek. Tek tek vites geçişlerini ayarlayacaksınız.Attığınız vites ile sorunsuz kullanabilirim değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.