E Efe samet Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Evet başlıkta da belirttiğim üzere bir direksiyon seti almayı planlıyorum. İlk olarak Rampage V902 vardı aklımda ama Rampage ürünlerini önerilmediğini gördüm. Bunun dışında pxn v9, rush RW900r ve suzuka 900r var. Sizce hangisi alınmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Evet başlıkta da belirttiğim üzere bir direksiyon seti almayı planlıyorum. İlk olarak Rampage V902 vardı aklımda ama Rampage ürünlerini önerilmediğini gördüm. Bunun dışında pxn v9, rush RW900r ve suzuka 900r var. Sizce hangisi alınmalı?
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 2 Eylül 2022 #2 Hiçbiri. Bunlar da Rampage ile aynı yaylı potansiyometre sisteme sahip. İkinci el DFGT alın pişman olmazsınız.
Hiçbiri. Bunlar da Rampage ile aynı yaylı potansiyometre sisteme sahip. İkinci el DFGT alın pişman olmazsınız.
E Efe samet Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 4X3S D3NIED dedi: Hiçbiri. Bunlar da Rampage ile aynı yaylı potansiyometre sisteme sahip. İkinci el DFGT alın pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... İkinci el almak istemiyorum ama DFGT veya G27 olabilir sizin öneriniz nedir?
4X3S D3NIED dedi: Hiçbiri. Bunlar da Rampage ile aynı yaylı potansiyometre sisteme sahip. İkinci el DFGT alın pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... İkinci el almak istemiyorum ama DFGT veya G27 olabilir sizin öneriniz nedir?
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 2 Eylül 2022 #4 Efe samet dedi: İkinci el almak istemiyorum ama DFGT veya G27 olabilir sizin öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İkisi arasındaki fiyat farkından dolayı farklı kalitede setlerdir. Eğer bütçeniz yetiyorsa test edip G27 almanızı öneririm.
Efe samet dedi: İkinci el almak istemiyorum ama DFGT veya G27 olabilir sizin öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... İkisi arasındaki fiyat farkından dolayı farklı kalitede setlerdir. Eğer bütçeniz yetiyorsa test edip G27 almanızı öneririm.