Pxn VD4 bundle ön siparişe açıldı!

Pxn çok iyi ilerliyor. Az önce vatan da moza R5 26 bin TL'ye düştü sence almalı miyim hocam. Yoksa PXN VD6'yi mi beklesem.
İyi fiyata inmiş hocam istersen alabilirsin. Max 3 taksit yapıyor Vatan ben istesem de alamam. Gerçi Moza'dan 1 çöp dahi almam bu saatten sonra.

Bunun yanına debriyaj ve fren performans kiti de lazım yine 30k yı geçti yani. VD6 fren kiti ve debriyajla gelecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Yabancı forumlara baktım pxn VD serisi yani yeni serileri bayağı beğenilmiş. Moza almaktan vazgeçtim. Mantıksız akıl almaz bir pahalılık var moza setlerinde. Dediğin gibi debriyaj fren performans kiti falan eklesem 30k yı geçecek. VD6'yı beklemek en mantıklısı. İlk direksiyon setim VD6 olacak inşallah

Sen neden mozayı beğenmiyorsun. Kullandın mı hocam.

Hocam Moza R3 almıştım 1 ay kadar önce. İlk günden motor içindeki slipring denilen bir parçanın arızasını verdi. Direksiyon ile base bağlantı kesiyordu ve direksiyon tuşları kullanılamıyordu. Discordlarından yardım istedim kanaldan banladılar Sonra bir yöneticiye ulaştım dediğim sorundan kaynaklanabileceğini söyledi isterseniz fabrikadan parça yollayalım kendiniz takın dedi. Daha 1 günlük cihaz için uğraşmak istemedim bir de garantiden vs çıkacaktı diye iade istedim. Satıcı biraz direndi ama HB ye baskı yaptım sonunda iade aldım.

Moza da Pxn gibi bir Çin malı ama gereksiz şişirilmiş. Fanatec muamelesi yapılıyor. Yazılımları sorunlu bir sürüm düzgünken diğeri sıkıntılı oluyor. Ayrıca dediğiniz gibi aksesuarları vs gereksiz pahalı. Alternatif ararken PXN'in yeni VD serilerini keşfettim reddit'te ve gelen incelemelerin de hepsi olumlu olunca VD4 ya da VD6 beklemeye karar verdim. Ki reddit'te Pxn eski dandik setlerinden dolayı çok linçlenir. Ama yukarıdaki videodaki adamın anlattığı gibi bu sefer yapmışlar. VD6 fiyat performans kralı. Tabi ülkemizde yemez insanlar alıştığı bildiği markanın dışına çıkmıyor. Hâlbuki yurtdışında stok yetişmiyormuş.

Belli oluyor stokların yetişmediği. E shop pxn sitesine bakıyorum sürekli stokta yok ürünler . Yunanistana bile gönderimi varken Türkiye'ye gönderimleri yok kafayı yememek elde değil. Ayrıca bizim insanlar Logitech denen markayı çok şişirdiler. Kaldık ithalatçı firmalara. Umarım onlar fahiş fiyat çekmezlerde alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…