Pxn VD4 bundle ön siparişe açıldı!

Çoktan almıştım. Köşede kaldı. 7 8 aydır köşede duruyor. Ayrıca thrutmaster t3pm pedal seti de almıştım o da köşede duruyor. Galiba satılığa çıkaracağım onları
En iyisi hocam pxn uyguna gelir size.

Yeni 7+1 de gelecekmiş sanırım fiyatı uygun olursa alınır. Moza vitese benziyor ama Hall efect mi belli değil.
Hocam onu beğenmedi zaten. Ama bende dedim ki şuanki viteslerin hepsi öyle.

Son düzenleme:
28 k mı oldu fiyat ?

Evet durduk yere yükselmiş fiyatı.

Harbiden bu firmalar tam. Neyse boş ver rezil bir ülkede yaşıyoruz. Kasım indirimleri başladı fiyatlar düşmesi gerekirken yükseliyor. Ben euas firmasını bekleyeceğim.

Harbiden bu firmalar tam. Neyse boş ver rezil bir ülkede yaşıyoruz. Kasım indirimleri başladı fiyatlar düşmesi gerekirken yükseliyor. Ben euas firmasını bekleyeceğim.

Aynen ben de euas ı bekleyeceğim acaba ön siparişte para veren arkadaşlara da ek ücret ödemeleri talep edildi mi merak ettim şimdi. @AdvocateD

Aynen ben de euas ı bekleyeceğim acaba ön siparişte para veren arkadaşlara da ek ücret ödemeleri talep edildi mi merak ettim şimdi. @AdvocateD
Ek ücret talep ederler ise aşırı saçma olur. Euas acaba ne zaman getirecek bilgin var mı hocam.

Advocated hocam ban yedi sizi duyamaz adam bas bas bağırdı 3 pedallı seti 26K'den alın zam gelecek diye kimse oralı olmadı. 26'dan alanlar için ek ücret istenmemiş. Euas dahi VD6'yı 26TL’ye satamaz. Gelbura neredeyse zararına getiriyordu. Euas aralık ayı içinde getirtecek ama fiyatlar belli değil.

Bizde almayız. Alanlarada hayırlı olsun. 30k bandına çıkan birisi gider moza alır. Pxn ile uğraşmaz. Pxn'nin kendi sitesi üzerinde yaklaşık 17k bu set. Neredeyse yarı yarıya fiyat geliyor üzerine. Gelbura 20 21'den alsa bile 28k ya satış yapması ayrı bir komedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…